INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - DINAMO KIEV

Veste mare pentru Barcelona: revine Ter Stegen! Când poate apăra germanul

Marc-Andre ter Stegen (28 de ani, portar) revine la Barcelona, după operația la genunchi pe care a suferit-o vara trecută // Sursă foto: Getty
Marc-Andre ter Stegen (28 de ani, portar) revine la Barcelona, după operația la genunchi pe care a suferit-o vara trecută // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 09:17 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 09:45

Marc-Andre ter Stegen (28 de ani, portar) revine la Barcelona, după operația la genunchi pe care a suferit-o vara trecută.

Germanul s-a întors la antrenamente și va fi inclus în lotul echipei pentru meciul cu Dinamo Kiev din grupele Ligii Campionilor (miercuri, 4 noiembrie, ora 22:00), potrivit Marca.

Ter Stegen revine la Barcelona!

Cel mai probabil, Ter Stegen va intra în poartă de-abia în weekend, când echipa lui Ronald Koeman va da piept cu Real Betis în La Liga, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 17:15.

Ultimul meci al lui Ter Stegen a fost umilința cu Bayern Munchen din „sferturile” Ligii Campionilor, când bavarezii - care aveau să și câștige competiția - le-au administrat o corecție catalanilor, scor 8-2.

75 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Marc-Andre ter Stegen

În actuala stagiune, locul lui Ter Stegen a fost luat de către Neto. Brazilianul a gafat stupefiant în partida cu Alaves (1-1) la golul gazdelor, neștiind ce să facă la mingea pasată de Pique.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Diego Maradona, internat în Argentina: „Nu părea să se simtă bine, e depresiv”

Gianni Infantino are COVID-19 » Cum se simte președintele FIFA + mesajul trimis din auto-izolare

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează