INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

VIDEO A plecat în cârje! Un superstar al lui Bayern s-a rupt pentru două luni: "E grav"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 10:44

Jupp Heynckes l-a pierdut pentru tot restul anului pe mijlocașul spaniol Thiago Alcantara, care a plecat în cârje de la Bruxelles. "Are o leziune musculară gravă", a confirmat îngrijorat antrenorul bavarezilor.

Bayern a învins cu emoții la Bruxelles, 2-1 cu Anderlecht, la care n-au fost în lot Stanciu și Chipciu, dar și cu prețul a două accidentări. Gravă este doar cea suferită de Thiago Alcantara, rupt chiar înaintea pauzei.

"Mă tem că are o leziune serioasă", a anunțat preocupat antrenorul Jupp Heynckes. Mijlocașul spaniol a părăsit în cârje stadionul și pierde tot restul anului, previziunile pesimiste ale medicilor vorbind de cel puțin două luni.

Rezumatul VIDEO al meciului dintre Bayern și Anderlecht

Robben e mai bine

Thiago s-a rupt după un duel la mijlocul terenului cu slovenul Kums, iar tehnicianul bavarez susține că i s-ar trage de la amicalul jucat împotriva Rusiei: "A plecat sănătos și s-a întors cu vânătăi de la echipa națională".

În schimb, Arjen Robben a scăpat mai ieftin. Înlocuit și el după un duel cu Spajici, în debutul părții secunde, olandezul acuză dureri musculare la coapsa stângă, dar directorul sportiv Salihamidžici zice că nu-i grav. 

5 meciuri a ratat Thiago în acest sezon la Bayern din cauza accidentărilor musculare, la spate și genunchi. În 2014, a lipsit 10 luni din cauza ligamentelor

Au aruncat cu bani falși!

Fanii lui Bayern au protestat din nou împotriva prețurilor biletelor la meciurile din Ligă, 100 de euro la peluză, la Bruxelles (o făcuseră și la Paris).

La fel ca tifosii italieni la CE 2017 U21, când l-au țintit pe Donnarumma, pentru că refuza prelungirea acordului cu Milan, nemții au aruncat banconte false de 500 E în teren! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează