LIGA CAMPIONILOR    •   ATLETICO MADRID

VIDEO Adio, criză! Griezmann a marcat după 787 de minute la Atletico » Gol senzațional din semifoarfecă!

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Articol de — Daniel Scorpie Joi, 23 Noiembrie 2017

Atacantul francez a deschis acrobatic scorul și i-a oferit assistul lui Gameiro pentru o victorie de doi bani speranță la ”optimi” a lui Atletico Madrid, în fața celor de la Roma (2-0). "Poate că eram dominat de anxietate", a explicat golgeterul lui Simeone.De 56 de zile nu mai găsea calea spre poartă la Atletico, care de pe 23 septembrie nu mai reușea să dea 2 goluri într-un joc! Criza ofensivă a trupei lui Simeone era strâns legată de randamentul lui Griezmann.

A fost nevoie tot de-un meci în Ligă ca francezul să iasă din tunel. Și cu ce execuție, foarfecă laterală, a rupt seria de 787 de minute fără să marcheze! Iar assistul pentru Gameiro a completat seara perfectă cu Roma (2-0).

Vezi AICI VIDEO cu golul marcat de Griezmann

"Fanii i-au transmis energie"

"Poate că eram dominat de anxietate, dar mingea refuza să intre în plasă. La antrenament și la «națională» lucrurile funcționau, dar la Atletico și în meciuri mai puțin", explică Grizou.

Fluierat de fani și criticat în presă, Antoine s-a împăcat cu tribuna. "De data asta a avut ceva esențial din start. Susținere. I-au transmis energie și se simte. Griezmann a fost diferit, făcând un meci mare", îl laudă Simeone.

Care are nevoie de un miracol să prindă "optimile": Qarabağ s-o încurce pe Roma pe Olimpico și madrilenii s-o bată pe Chelsea, la Londra! 

"A redevenit erou, s-a întors Griezmann! Gol și pasă decisivă pentru a o menține pe Atletico în viață în Ligă"
AS, cotidian spaniol

2 goluri și 2 assisturi are Griezmann în Ligă, cifre identice având în campionat. Antoine a marcat de două ori și în "națională" în acest sezon. Acum un an reușise 9 goluri la Atletico

1 an fără o zi trecuse de la precedentul gol marcat din "foarfecă" laterală în Ligă, de Cenk Tosun (Beșiktaș) împotriva Benficăi (3-3)

 

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase