INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA 3-0

VIDEO Ala bala, Messi a fost Dybala! Cum l-a eclipsat superstarul lui Juventus pe Lionel Messi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 10:55

Barça, din nou groggy. Execuția, orchestrată de prevestitul urmaș al lui Leo. ”De mic copil visam la seara asta magică. Am jucat perfect, o demonstrație incredibilă”, a spus argentinianul de 23 de ani.

VEZI VIDEO

"Nu vreau să fiu Messi, Leo e inegalabil, dar îmi doresc să-l bat cu Juve". Cuvintele lui Dybala din El Mundo Deportivo s-au transformat marți în mingi de foc pentru ter Stegen și debila apărare a Barçei. Argentinianul "cu privire de ucigaș și față de copil", cum l-a caracterizat Allegri, reamintind de Solskjaer, nu se mai închină la posterul din camera adolescenței. "La Joya" e noul idol argentinian, după primul meci de referință în Ligă.

Prevestit să preia ștafeta de la Messi, Paulo n-a glumit chiar deloc. Stângul său magic a trimis-o la podea pe campioana blaugrana în doar jumătate de repriză. O acoladă fină și letală în diagonală și o săgeată aspră și vicleană la colț au reîncărcat, la Torino, fantoma lui Di Maria ("dublă" și el!) și a celorlalți parizieni dezlănțuiți. N-a fost însă 4-0, ci numai 3-0, după ce și Chiellini i-a plătit polița lui Suarez cu un gol cu capul din fază fixă!

"De mic copil visam la astfel de momente. Am făcut un meci perfect și am reușit un rezultat imens, mai ales că n-am primit gol. Dar nu putem sta liniștiți, trebuie să fim atenți, pentru că Barcelona e capabilă de orice în returul de pe Camp Nou", a spus Dybala, văzut și de Gazzetta dello Sport (nota 9) aproape de perfecțiune.

Va reuși Barcelona remontada și de data asta?

NU, Juve nu e PSG
DA, calificarea nu e jucată

2 golurimarcase Dybala în 6 meciuri din actuala Ligă, până la "dubla" cu Barça. Și tot două în ediția trecută

16 goluri și 8 assisturi în 36 de meciuri are argentinianul în această stagiune la Juventus în toate competițiile

"Probe tehnice de succesiune la tronul lui Messi. Un gol mai frumos decât altul și o armonie în joc tipice unui fuoriclasse-compozitor. Dybala reușește totul cu o lejeritate suavă. El e urmașul"
La Gazzetta dello Sport, ziar italian

"Creșterea lui a fost exponențială în ultimii ani. Paulo s-a consacrat deja ca o mare vedetă, de mai mult timp intrase în Top 5. Dar acum cred că a ajuns în cei mai buni trei jucători din lume"
Gianluigi Buffon, căpitan Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rares_vb
rares_vb  •  12 Aprilie 2017, 18:08

Ala bala portocala, nu e Messi, e Dybala! Variantă de titlu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close