INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID

VIDEO Alertă maximă la Atletico Madrid » Amănunt inexplicabil în surpriza din Azerbaidjan

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2017 10:10

Atletico Madrid este în mare criză ofensivă și riscă eliminarea din grupe. N-a putut să dea gol nici cu un om în plus, în meciul cu Qarabag, 0-0. Mai mult, n-a avut niciun șut pe poartă în repriza secundă!

Alertă maximă la Atletico. Dubla finalistă a Ligii din ultimele sezoane a rătăcit drumul către gol și s-ar putea să nu mai iasă din labirint. Criza ofensivă a trupei lui Simeone a provocat o surpriză neplăcută la Baku, 0-0 cu Qarabağ.

Al doilea în grupă, după nulul cu Roma, și al patrulea rezultat alb în 11 meciuri din acest sezon!

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului!

"Nu găsim soluții"

"Atacăm mai mult cu inima decât cu capul. Trebuie să avem liniște să marcăm. Griezmann nu e sută la sută fizic, dar nu numai din cauza lui nu dăm gol", a explicat Saúl.

Și francezul, autorul singurei reușite din grupă, la 1-2 cu Chelsea, și-a făcut autocritica: "Ne-am creat ocazii clare în prima repriză, dar ne-a costat că le-am ratat. E datoria atacanților să găsească soluții".

Inexplicabil însă, Atletico nu a tras la poartă! Deși a avut din minutul 75 un om în plus, Ndlovu primind al doilea avertisment pentru o simulare în careu. Degeaba i-a avut Simeone în teren pe Griezmann și Gameiro, înlocuit pe final cu Torres. Tabela și jocul au rămas înghețate. 

1 gol marcat în 3 jocuri din grupă are Atletico. La egalitate cu Qarabağ, APOEL, Maribor și Benfica. Doar Anderlecht stă mai rău

7 echipe din 87 care au avut doar două puncte în Ligă după primele 3 etape au reușit calificarea în "optimi"

"Trebuie să fim mai agresivi, asta ne-a lipsit. În repriza secundă am acuzat anxietate, presiune și n-am avut claritate. Situația se va schimba însă, rămân optimist" Diego Simeone, antrenor Atletico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează