INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 2-1

VIDEO Apaș nărăvaș » Furia Carlos Tevez o duce pe ”Bătrîna Doamnă” mai aproape de Berlin

Tevez e o rachetă pe contraatac, pierzîndu-l pe drum pe Marcelo în cursa spre careu şi penalty // Foto: Guliver/GettyImages
Tevez e o rachetă pe contraatac, pierzîndu-l pe drum pe Marcelo în cursa spre careu şi penalty // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2015 00:00

Decisiv la ambele goluri ale bianconerilor, atacantul argentinian a explodat cînd Allegri l-a schimbat pe final cu Pereyra. ”Căcăciosul naibii”, l-a atacat furios Carlitos pe antrenor.

De la Trezeguet nu a mai avut Juventus un golgeter atît de prolific și determinant. Din 2005-'06 nici un jucător bianconero n-a dat 29 de goluri într-un singur sezon. A făcut-o  Tevez, imaginea emblematică a unei campioane a Italiei mature, agresive și disciplinate.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În galactica semifinală cu Real, "Apașul" a răpus regina Europei (2-1). A șutat la reușita lui Morata, copia acțiunii de 1-0 cu Dortmund, a scos inteligent penalty-ul, pe care tot el l-a transformat, și tot el a răbufnit cînd Allegri a hotărît să-l scoată.

Pentru că argentinianul dorea mai mult pentru returul de la Madrid!
Faza din minutul 86 spune tot despre "grinta" lui Carlitos. A înnebunit pe margine cînd, speriat de asalturile blanco, antrenorul s-a închis cu Pereyra.

"Puto cagon!" (căcăciosul naibii), i-ar fi strigat Tevez, potrivit ziariștilor de la Ole. Nimeni și nimic nu l-au putut calma pe "Apaș". Care l-a bătut în premieră pe Ronaldo, fostul coleg de la United, după două egaluri și două înfrîngeri.

Tiki-taka bianconera

Golul lui Lewandowski în Bayern - Porto 6-1 nu mai deține recordul actualei Ligi ca număr de pase succesive. L-a depășit Morata, care l-a bătut pe Casillas după o serie de 27 și un minut de posesie. Real a egalat după un lanț de 26 de pase finalizate cu golul lui Ronaldo cu capul!

James: "Să-i ucidem!"

Autorul unei ratări imense la 1-1, James Rodriguez deține rețeta calificării. "Bernabeu trebuie să fie în flăcări, să intrăm în teren să-i ucidem! Avem nevoie de fani și să jucăm cu încredere. Juve a avut puțin noroc în tur, dar acum vrem să cîștigăm cu orice preț", a spus columbianul.

"Am jucat îngrozitor"

Sergio Ramos, veriga slabă din linia mediană a madrilenilor, și-a făcut autocritica după erorile comise marți, la Torino. "Am evoluat oribil, însă nu mă îngrijorează. De altfel, toată echipa a prins un meci slab. Nici nu va fi greu să jucăm mai bine în retur. Nu este în ADN-ul meu să renunț", anunță Ramos.

Italia e peste Spania

Victoria lui Juve a propulsat Italia pe primul loc în clasamentul coeficienților UEFA, depășind în acest sezon tocmai Spania: 18,500 față de 18,357. Și mult peste Germania (15,571) și Anglia (13,571). Per total, locul 3 (ce asigură 4 echipe în Ligă) e departe: 70,010, la 9,119 de nemți!

CIFRELE MECIULUI:

  • 5 calificări din tot atîtea "duble" a reușit Juve în cupele europene după ce a cîștigat 2-1 în tur
  • 7 eliminări din 7 ocazii a suferit Real în semifinalele cupelor europene după eșec în tur, între care 2 în CCE/Ligă după 1-2: cu Ajax (1973) și Bayern (2012)
  • 7 goluri are Tevez în actuala Ligă, cu unu mai mult decît marcase în anterioarele 5 ediții la un loc
  • 7,7 km este distanța parcursă marți în plus de jucătorii lui Allegri față de adversarii de la Real
  • 49% din eșecurile cu 1-2 în tur au fost întoarse în Europa: 280 de calificări din 567 de "duble"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează