INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR/”SFERTURI”/CHELSEA-BENFICA 2-1 (ÎN TUR 1-0)

VIDEO Benfica atacă: ”Am jucat contra lui Chelsea şi a arbitrilor!”

Maxi Pereira (în roșu) jucat un rol esențial în eșecul Benficăi, luînd repede ”roșu” (foto: Reuters)
Maxi Pereira (în roșu) jucat un rol esențial în eșecul Benficăi, luînd repede ”roșu” (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 11:25

Benfica a acuzat arbitrajul în urma înfrîngerii de la Londra, 1-2 cu Chelsea, echivalentă cu eliminarea din ”sferturile” Champions League. Tonul acuzelor l-a dat însuşi tehnicianul Jorge Jesus.

Vezi jos un rezumat al partidei.

”Îi felicit pe jucătorii mei pentru modul cum au jucat contra lui Chelsea şi a echipei de arbitri! Am fost anihilaţi pentru detalii ale jocului care nu au nimic de-a face cu nici una dintre echipe”, a tunat antrenorul lusitan. În principal, oaspeţii consideră că fundaşul lor dreapta, Maxi Pereira, a fost eliminat uşor în minutul 40, pentru două ”galbene”.

Acelaşi Jesus a încheiat: ”Poate că nu am fi trecut mai departe, însă în nici un caz nu meritam să pierdem. Sînt mîndru de băieţii mei, ca echipă au fost peste Chelsea. Ne întoarcem acasă mai puternici”.

”Nu s-a vrut să jucăm semifinala cu Barcelona. Arbitrajul a ajuns punct de scandal. Din nefericire pentru Platini, Benfica va reveni în Liga Campionilor, deşi nu e dorită”
Luis Filipe Vieira, preşedinte Benfica

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  05 Aprilie 2012, 11:27

daca dau gol si se calificau nu mai comentau nimic! rusine! ati jucat frumos ,mai bine,dar numai un gol nu e de ajuns! fotbalul e pe goluri ! mai multe ca adversarul ,castigi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close