INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SALZBURG - NAPOLI 2-3

VIDEO Bucuria nebună a lui Insigne! L-a luat de gât pe Ancelotti în stilul Gattuso

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 16:16

Lorenzo Insigne (28 de ani) a adus victoria lui Napoli în meciul din grupele Ligii Campionilor de la Salzburg, scor 3-2, cu un gol marcat în minutul 73. 

Imediat după reușită, atacantul italian s-a îndreptat spre antrenorul Carlo Ancelotti (60 de ani) pe care l-a luat de gât și l-a scuturat zdravăn.  

Momentul a semănat cu un alt episod amuzant de pe vremea când antrenorul o pregătea pe AC Milan, iar Genaro Gattuso, într-o explozie de bucurie, l-a luat pur și simplu la palme pe Ancelotti. 

Napoli e lider în Grupa E din Liga Campionilor, cu 7 puncte din 3 meciuri, fiind urmată de Liverpool la o lungime distanță. Salzburg e pe poziția a treia, cu 3 puncte, iar grupa e închisă de Genk, echipa lui Ianis Hagi, care are un singur punct.

Vezi și:

RB SALZBURG - NAPOLI 2-3 // Dries Mertens l-a depășit pe Maradona: „Am prins idolul. Acum vreau să bat recordul lui Hamšík”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează