INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA

VIDEO Cea mai tare fază din Bayern - Barcelona » Luis Suarez și-a umilit adversarul!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2015 23:16

Luis Suarez a fost irezistibil în returul semifinalei de Champions League dintre Bayern Munchen și Barcelona, scor final 3-2.

Autor a două pase de gol în prima repriză, starul uruguayan a avut un moment de geniu în minutul 32 al partidei. Suarez l-a ridiculizat pe Benatia, preluînd un balon cu călcîiul peste fundașul nemților.

Click aici pentru VIDEO!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
nune
nune  •  13 Mai 2015, 10:05

Care e problema ta, ***? Ca nu a fost pomenit Bergkamp pentru golurile lui faine? Pai ce e aici, pomelnic? Ca asa mai sunt vreo 20 de jucatori care au facut faze faine de gol. Dar asta nu schimba cu nimic frumusetea driblingului de aseara al lui Suarez.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  13 Mai 2015, 08:30

Suarez este un fotbalist exceptional!!! Acordarea Balonului de Aur lui Ronaldo anul trecut este o grava jignire adusa FOTBALULUI!!! "Balonul" era al lui Suarez!!!

borat101
borat101  •  13 Mai 2015, 07:47

WOW... FENOMENAL ... SENZATIONAL... FARA NUMAR ... FARA NUMAR!!!! Auziti copii mici, cand Dennis Bergkamp baga GOLURI din faze la misto, *** de Suarez musca copii prin gradinite. Uitati'va la GOLUL lui Bergkamp, Newcastle vs Arsenal... nu trecerea fara efect unde nimeni nu se uita! LMAO ... de penali ce sunteti!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează