INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - BASEL

VIDEO "Comisarul" s-a transformat în salvator » Georgievski a salvat-o pe Steaua de la un gol ca şi făcut

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 octombrie 2013 22:36

FC Basel a avut o şansă mare de a deschide scorul pe Naţional Arena, însă fundaşul dreapta al Stelei, Daniel Georgievski a avut o intervenţie excelentă şi a respins mingea în corner.

Marcator al unul auto gol în meciul cu Chelsea, de această dată macedoneanul a salvat-o pe Steaua de la primirea unui gol la execuţia din minutul 12 a lui Ivanov.

Vezi aici VIDEO!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
plischi
plischi  •  23 Octombrie 2013, 06:17

daca a ajuns tatu sa scoata singurul punct in LIGA va dati seama cat de nasoala este situatia la ros-albastri?

dlq1
dlq1  •  23 Octombrie 2013, 06:04

ei si..... a dat gol intr-o faza in care pana si....TATU dadea gol! Piovacari e bun in Romania, e de B in Italia, iar in EUROPA e ......dupa cum se vede !!!! Acum se vede lipsa lui Nikolici dar mai ales lipsa lui Chipciu. Echipa care-si vinde golgeterul si fundasul central(in alta ordine de idei, cel mai bun fotbalist) Cand inca nu era suficient aranjata in teren si cu automatismele jocului insuficient formate ISI MERITA CHINUL in joc si-n rezultate !!

wallachian
wallachian  •  23 Octombrie 2013, 01:13

excelent georgievski azi... era si cazul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează