INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA A

VIDEO Conspiraţie anti-Luce?! » Mircea Lucescu, atac la centralul meciului cu Bayer: ”Am jucat mai mult contra arbitrului”

Mircea Lucescu e negru de supărare. Cu Man. United i s-a refuzat un penalty, acum Lannoy a făcut meciul praf
Mircea Lucescu e negru de supărare. Cu Man. United i s-a refuzat un penalty, acum Lannoy a făcut meciul praf

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 21:46

Antrenorul român se plînge că Lannoy le-a făcut nemţilor cadou un penalty, n-a văzut ofsaidul la golul 3 şi nu l-a eliminat pe Donati. ”Am jucat mai mult contra arbitrului decît contra lui Bayer”.

De ce s-a temut mai tare n-a scăpat Mircea Lucescu la Leverkusen. Cea mai severă corecţie suferită de Şahtiorul său în Ligă de la 1-5 cu Barcelona din aprilie 2011 a purtat decisiv şi amprenta arbitrului Lannoy.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Francezul pe care-l acuzase pentru "episodul Zenit" de-acum 2 ani l-a defavorizat grav în cel puţin două situaţii la 0-4 cu Bayer: penaltyul născocit la Kiessling şi ofsaidul nesemnalizat la golul trei!

"Mi-e ruşine de arbitraj. În primul rînd, faulturile lui Donati, 5 la rînd, la care arbitrul trebuia să-i dea al doilea «galben». Imediat după pauză, a fluierat din senin penalty. Srna nici nu l-a atins. Apoi, Rolfes a comis henţ în careu, penalty clar, şi pe contră adversarii înscriu dintr-un ofsaid mare", a tunat Il Luce.

Antrenorul român a vorbit despre o conspiraţie UEFA: "O lume întreagă vede această lipsă de respect la adresa clubului Şahtior. Am suficientă experienţă, am trăit 90 de meciuri în Ligă şi pot analiza arbitrajul. Imediat simt cînd se întîmplă ceva! Am mai păţit la fel şi la Galatasaray, şi la Beşiktaş".

Presa germană confirmă gafele lui Lannoy, susţinînd că francezul a acordat 11 metri în compensaţie, după ce tot lui Kiessling îi refuzase un penalty în prima repriză, la un duel aerian în careul "minerilor".

6 este nota primită de arbitrul francez Lannoy în bisăptămînalul Kicker (nu şi-a meritat banii!) pentru prestaţia din meciul Bayer - Şahtior 4-0

"Mi-e ruşine de arbitraj. Poate că supervizorul ce deleagă arbitrii în Europa, domnul Collina, ar trebui să reflecteze. În două meciuri consecutive din Ligă, rezultatele lui Şahtior au fost stabilite de arbitri" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ricco
ricco  •  26 Octombrie 2013, 01:16

Nene Lucescu, Mai intii cauta-ti portar, scapa de acea PETARDA Piatov si apoi vorbeste de conspiratie impotriva matale... Acum la batrinete, chiar te-a parasit BUNUL SIMT si VEDEREA ???....

capca1
capca1  •  25 Octombrie 2013, 20:24

Să nu uităm că Steaua Bucureşti i-a furat titlul de campion prin 123 înainte de Hristos ! Lucescu, victima eternă !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 Octombrie 2013, 18:30
Postat de ricco pe 25 Octombrie 2013, 09:50

Pentru Mircea Lucescu: NU pot sa-mi imaginez cum poti acuza UEFA de lipsa de respect cind tu tii de ani de zile in poarta acea PE-TAR-DA NE-NO-RO-CI-TA de Piatov ???... Chiar te-a parasit orice urma de BUN SIMT sau ai orbit de tot ???.... Pai, tu nu vezi cum "TE FRIGE" an de an???... Cu Leverkusen AI PRIMIT DOUA GOLURI NUMAI DIN GAFELE LUI, iar tu nici nu-i pomenesti numele !!!... Cred ca nici pe fiul lui Ahmetov nu l-ai proteja atit de mult daca ar face asemenea gafe.... Esti de neinteles ca antrenor si TE COMPROMITI in ochii tuturor !!!

Corect ! Însă, poate că Lucescu nu are de ales...Piatov i-a mai "mâncat" şi alte meciuri prin gafe incredibile.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează