INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - MILAN 4-1 (ÎN TUR 1-0)

VIDEO Coridă! » Milanul, distrus la Madrid: Atletico a făcut show cu italienii: 4-1

Raul Garcia a desprins-o decisiv la 3-1 pe Atletico, finalizînd letal dintre De Jong și Adil Rami // Foto: Reuters
Raul Garcia a desprins-o decisiv la 3-1 pe Atletico, finalizînd letal dintre De Jong și Adil Rami // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 00:04

Invincibilă în acest sezon de Ligă, armada lui Simeone a taxat toate slăbiciunile rossonerilor şi s-a calificat triumfal în ”sferturi”. Diego Costa a punctat şi pe ”Calderon”, aseară de două ori.

Milanul nu şi-a depăşit condiţia umilă din Serie A şi n-a reuşit minunea la Madrid. Degeaba a menajat Seedorf sîmbătă 7 titulari, ultimul mohican italian a părăsit Liga, pierzînd ieri şi returul cu Atletico (1-4).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului

La fel ca pe San Siro, a lovit primul Diego Costa, cu deosebirea că a marcat la celălalt capăt al jocului. Execuţie acrobatică, la centrarea lui Koke.

Rossonerii sufereau şi nimic nu anunţa revenirea. Tot dintr-o centrare de pe dreapta, trimisă de Poli, Kaka a reluat cu capul din careul mic, Courtois fiind derutat de atingerea lui Juanfran. 1-1.

Brazilianul putea semna "doppietta", dar n-a mai cadrat cu capul. Milan avea 65% posesie şi spera. Numai iluzii! Arda Turan a restabilit avantajul, după un şut deviat de Rami.

Atletico putea lichida conturile la "foarfeca" lui Raul Garcia sau transversala lui Gabi, de după reluare. Ratări ce au prelungit agonia milanistă, tot Raul Garcia marcînd cu capul, servit de Gabi: 3-1.

Bara lui Robinho a fost ultimul semn de viaţă, înainte ca Diego Costa să-l execute iar pe Abbiati cu o diagonală.

17 ani au trecut de la prima şi singura calificare anterioară a lui Atletico în "sferturile" Ligii, unde a fost scoasă de Ajax, 3-4 la general

5 eliminări la rînd are Milan cu spaniolii în Ligă: La Coruna ("sferturi" 2003-'04) şi Barca (semifinale 2005-'06, "sferturi" 2011-'12 şi "optimi" 2012-'13)

ATLETICO MADRID - AC MILAN 4-1, în tur 1-0
(Diego Costa 3, 85, Arda Turan 40, Raul Garcia 70 - Kaka 27)

ATLETICO: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Filipe - Gabi, Mario Suarez - Koke (82 Diego), Raul Garcia (72 Jose Sosa), Arda Turan (78 C. Rodriguez) - Diego Costa. Antrenor: D. Simeone

MILAN: Abbiati - Abate, Rami, Bonera, Emanuelson - De Jong (78 Muntari), Essien (68 Pazzini) - Taarabt (46 Robinho), Poli, Kaka - Balotelli. Antrenor: C. Seedorf

A arbitrat Mark Clattenburg (Anglia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
strazi1
strazi1  •  12 Martie 2014, 12:51

Pai El Shaarawy e accidentat, Honda,Montolivo,Mexez nici macar nu au jucat in acesta dubla, ples ca portarul lor e o epava de ceva ani, iar creasta ala de Balotelli nu se va maturiza niciodata, e exact tipicul de copil al italienilor, gretos si gingas ca la 5 ani, daca prind un loc de cupa eufa sa ii sarute mana lu' Seedorf. Plus ca au dat si 10 milioane parca pe Matri si l-au dat imprumut la Fiorentina Si se stie ca Galliani face echipa de cand a plecat Zlatan si Thiago Silva . interese...

plischi
plischi  •  12 Martie 2014, 10:33

in alta parte "irina sparlea doborata", aici milanul "distrus", numai adjective adunate de prin filmele de groaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează