LIGA CAMPIONILOR  ·  CHELSEA - BARCELONA 1-1

VIDEO Courtois s-a dat de gol la finalul partidei cu Barcelona: "Inima mea aparține acelor locuri"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Miercuri, 21 Februarie 2018

Thibaut Courtois (25 de ani) a vorbit despre viitoarea sa destinație la finalul egalului din Liga Campionilor, Chelsea - Barcelona, 1-1. 

"Cred că am fi putut câștiga, dar o eroare în defensivă ne-a costat. Barcelona a avut posesia, dar marile ratări ne-au aparținut nouă. Da, ne-am apărat supranumeric, dar catalanii nu trebuie să acuze asta. Trebuie să mergem pe Camp Nou și să jucăm exact ca astăzi.

Încă nu am luat o decizie asupra viitorului meu. Sunt legat de orașul Madrid. Inima mea aparține acestor locuri. În plus, am și doi copii care locuiesc tot aici. Nu este ușor să stau departe de ei. Mai am un an de contract cu Chelsea. Sunt fericit aici. Ei au avut încredere în mine încă de la început și nu am cum să uit asta. Nu cred că Florentino Perez trebuie să mă sune pe mine. Am un agent cu care poate discuta", a declarat Courtois după Chelsea - Barcelona 1-1.

 Vezi aici fazele importante din Chelsea - Barcelona!Prima reacție a Andreei Berecleanu după ce a fost înlocuită la Observator! „Nu voi accepta...„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
21:30 Fotbal, Premier League

Manchester City - West Ham

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atalanta - Valencia

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tottenham - RB Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1