INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE/BARCELONA-CHELSEA 2-2 (ÎN TUR 0-1)

VIDEO Dan Negru a încasat o minge în cap de la Messi! :D

Dan Negru a luat o minge în cap de la Lionel Messi
Dan Negru a luat o minge în cap de la Lionel Messi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 11:25

Mare fan al Barcelonei, Dan Negru nu a ratat partida catalanilor cu Chelsea. S-a aflat chiar pe ”Camp Nou” şi a suferit tare. Nu doar pentru eliminarea favoriţilor săi din semifinalele Champions League, ci şi din cauza unei lovituri primite de la nimeni altul decît Lionel Messi!

Pe blogul personal, vedeta Antenei 1 a scris: ”Habar n-am cum, dar Messi  a avut doar vreo două şuturi pe poartă tot meciul, dintre care unul fix iî capul meu…Mi-a cam şifonat fatza…Cum unul din colegii cu care am fost a filmat toată faza, o vom arăta curînd, deocamdată rămîn ţinta miştourilor…”.

Spre deosebire de alţi admiratori ai trupei lui Guardiola, Dan Negru nu se identifică deloc cu vedetele de acum. El leagă echipa catalană de numele unui conaţional, Nicolae Simatoc, care a îmbrăcat tricoul ”blaugrana” în anii '50: ”Barcelona poate că nu avea cu Chelsea 100.000 de spectatori dacă un român nu ar fi fost printre cei care au pus cîndva fundaţia echipei”.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
mm_mm904
mm_mm904  •  07 Mai 2012, 15:56

e busquets ala care trage la poarta... poate daca vedeati si meciul va dadeati seama

ziggyman
ziggyman  •  07 Mai 2012, 15:48

e busquets cel care trage ... oricum antipaticul asta a fost acolo ce sa mai

grande.balaci
grande.balaci  •  07 Mai 2012, 15:43

hhahhahahhahha...intact group.....no comment!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează