INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANDERLECHT - PSG 0-4

VIDEO De ce n-au jucat Chipciu și Stanciu în dezastrul cu PSG + reacție halucinantă în presa din Belgia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2017 10:01

Anderlecht a pierdut clar meciul cu PSG, 0-4, în grupele UEFA Champions League. Nicolae Stanciu și Alex Chipciu n-au jucat nici măcar un minut pentru violeți. Antrenorul Hein Vanhaezebrouck vrea luptători, nu mingicari.

Managerul general al lui Anderlecht, Herman van Holsbeeck, ar vrea ca noul antrenor, Hein Vanhaezebrouck, să-i urce cota lui Nicolae Stanciu, astfel ca la vară să-l poată vinde cu 25 de milioane de euro. Numai că, pe termen scurt, cel puțin, acesta are cu totul alte planuri. Împotriva lui PSG a preferat să mizeze pe luptători ca Sven Kums, Adrien Trebel și Pieter Gerkens în linia mediană. Iar la Stanciu și la Alex Chipciu s-a uitat doar când s-a întors ca să se așeze pe banca de rezerve. Sau poate nici atunci.

A rămas cu tricoul

Stanciu are numărul 10, dar în teren, pe poziția lui, Vanhaezebrouck îl preferă clar pe Hanni. Iar lui Chipciu nu i-a mai găsit loc nici măcar pe flancul drept al apărării, cum îl mai folosea predecesorul Weiler, semn că nu vrea improvizații.

Culmea e că, deși Anderlecht a pierdut la scor, 0-4, cotidianul Le Soir a lăudat strategia antrenorului bruxellez: "Formula găsită de el la mijloc a funcționat foarte bine, iar în unele momente s-a dovedit superioară trio-ului parizian Thiago Motta-Rabiot-Verratti. În prima repriză a fost de 5 stele". Practic, ziariștii au lăudat o primă repriză în care Anderlecht încasase deja 2 goluri. 

Vezi AICI video cu rezumatul Anderlecht - PSG

Contra a luat plasă

Ceea ce constituie încă un mesaj pentru Stanciu și Chipciu. Belgienii sunt sătui de "artiști", de mingicari. Și dacă nu "explodează", cum spunea fostul antrenor al violeților, Aad de Mos, referindu-se la Stanciu, vor vedea și mai multe meciuri de pe bancă sau din tribună, spre disperarea selecționerului Cosmin Contra, care miercuri a luat plasă. A bătut drumul până la Bruxelles să-i vadă la lucru și a rămas doar cu show-ul lui Mbappe, Neymar și Cavani. Numai că ei nu joacă în naționala României. 

5 minute a jucat Chipciu pentru Anderlecht în două partide cu Vanhaezebrouck pe bancă. Stanciu a fost mai norocos: 16 minute. Le-au bifat la 4-2 cu Mechelen, în campionat

Record Mbappe!

Cu reușita de miercuri, Mbappe, 18 ani, a devenit cel mai prolific tânăr jucător din istoria Champions League. Atacantul lui PSG are 8 goluri, unul mai mult decât Kluivert (7). Totodată, el e singurul fotbalist mai tânăr de 21 de ani care înscrie pentru două cluburi diferite în Champions League.

Înaintea acestui meci, francezul avea o medie de 13,5 goluri și pase decisive la 1.000 de minute jucate! Mai bună decât a unora ca Luis Suarez (11,9), Ibrahimovici (11,8) sau Neymar (10,9). Doar Messi (16,2) și Ronaldo (15,3) îl depășesc. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
sakamoto
sakamoto  •  19 Octombrie 2017, 19:12

Sa le explice cineva antrenorilor de la Anderlecht, ca cei doi corifei romani, sint de fapt senatori de drept, in vestita Natzionala de fotbal asociatzie a Romaniei. Shi mai avem la Natzionala, inca multzi artishti de o asemenea ridicata valoare. Pacat ca nu prea ne calificam la CM si CE-vinovata este numai si numai, alinierea astrelor, sau ma rog nealinierea dinselor-ca sa fie vazutzi shi mushchetarii noshtri de ce sint in stare.Sanatate shi virtute!

sexilian
sexilian  •  19 Octombrie 2017, 19:20

DIN DOUA RELE A ALES CEVA MAI PUTIN DAUNATOR,cu cele doua petarde era si mai rau,12-13 goluri,a fost inspirat.......

mosvasile
mosvasile  •  19 Octombrie 2017, 15:34

Ia sa- trimitem pe MM la presa din Belgia sa-i "lamureasca"!Poate aia nu prea stiu sa scrie...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close