INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - CHELSEA 0-0

VIDEO Distrugătorul » David Luiz şi-a accidentat doi coechipieri chiar de ziua lui!

David Luiz (în negru) îl vede pe Cech zburînd necontrolat și aterizînd pe umăr.
David Luiz (în negru) îl vede pe Cech zburînd necontrolat și aterizînd pe umăr.

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 00:09

Marţi, brazilianul a împlinit 27 de ani. Din cauza lui, Cech şi-a dislocat umărul şi nu joacă restul sezonului. Şi Terry are entorsă la gleznă împiedicîndu-se de el.

După 0-0 la Madrid, David Luiz le-a dat şampanie jucătorilor lui Chelsea în vestiar. Împlinise 27 de ani pe 22 aprilie. Numai că doi coechipieri lipseau. Lor le făcuse "cadouri" în timpul meciului, cum a remarcat maliţios L'Equipe. Lui Cech i-a terminat sezonul, lui Terry doar cîteva săptămîni. Neintenţionat, de fiecare dată, însă i-a accidentat pe amîndoi.

VIDEO: Vezi AICI accidentarea lui Cech!

Prima victimă
Minutul 15: la un corner în propriul careu, brazilianul l-a împins pe Raul Garcia, care a intrat violent în Cech. Portarul s-a dezechilibrat în aer, aterizînd greşit. "Are umărul drept dislocat, nu mai poate reveni în acest sezon", a spus Mourinho.

A doua victimă
Minutul 70: Terry, căpitanul lui Chelsea, calcă pe piciorul lui David Luiz şi se prăbuşeşte pe gazon. Diagnostic. Entorsă la gleznă. "Pe John nu-l vom mai avea în echipă decît dacă ne calificăm în finala Ligii", a comentat managerul.

Pe Twitter, avalanşă de mesaje ironice. Iată două dintre ele: "N-aţi ştiut, dar David Luiz era împrumutat de la Atletico" şi "Jucătorii lui Chelsea l-au înconjurat pe arbitru, cerîndu-i să-l elimine pe Luiz".

"Vreau să joc cu copiii pe Anfield"
Mourinho e enervat că liga engleză nu o ajută pe Chelsea, mutîndu-i sau amînîndu-i meciul cu Liverpool. "Noi trebuie să jucăm duminică, nu putem sîmbătă sau în altă zi! E o problemă, pentru că am rămas unica echipă insulară din Europa şi nu sîntem susţinuţi. Spaniolii au patru formaţii şi totuşi le sprijină", a protestat managerul. "Duminică, pe Anfield, vreau să folosesc copiii, băieţii care nu vor intra miercuri, la returul cu Atletico. Totul e ca şi clubul meu să accepte acest plan".

5 jucători a pierdut Mourinho pentru returul cu Atletico: Lampard, Mikel (ambii suspendaţi), Cech (umăr), Terry (gleznă), Eto'o (genunchi)

"Aş fi preferat să cîştigăm cu 5-0 şi să fim în finală, dar ştiam că va fi dificil. În retur vom juca meciul vieţii" (Jose Mourinho, manager Chelsea)

"Chelsea a refuzat fotbalul. Am fost la meci şi m-am plictisit. Şi Mourinho nu va juca ofensiv nici în retur. Prudenţă şi contraatac" (Cosmin Contra, antrenor Getafe)

"Mourinho a făcut 0-0 la Madrid exact cu «fotbalul din secolul 19» pe care-l reproşa celor de la West Ham după un 0-0 pe Stamford Bridge" (Marca, jurnal spaniol)

"Chelsea a ajuns la Madrid cu un uriaş şi tipic autobuz londonez cu două etaje şi l-a parcat pe Vicente Calderon" (Mundo Deportivo, jurnal spaniol)

"Un joc brutal şi oribil de privit, asta a fost Chelsea cu Atletico, dar frumuseţea fotbalului e doar pentru ochii spectatorilor" (Daily Mirror, cotidian englez)

"Mourinho ştrangulează pînă la moarte calităţile adversarilor. Doar aşa se poate califica Chelsea în finala Ligii" (Daily Telegraph, cotidian englez)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează