INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B

VIDEO Două faze au produs scandal în Real - Juventus 2-1: ”Cinema galactic”

Vidal e împiedicat de Illaramendi și încurcă mingea cu terenul în clipa șutului // Foto: Guliver-Getty Images
Vidal e împiedicat de Illaramendi și încurcă mingea cu terenul în clipa șutului // Foto: Guliver-Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 21:53

Italienii îl acuză pe Ronaldo că a simulat o lovitură dură, provocînd eliminarea lui Chiellini, şi îl apără pe Vidal, care a cerut hilar penalty după ce a rupt o brazdă de gazon.

Juventus e-n pericol să rateze calificarea în primăvara Ligii şi dă vina pe arbitraj pentru înfrîngerea de la Madrid, 1-2 cu Real. Două faze i-au înfuriat pe italieni, care, deşi au jucat în "zece" din minutul 50, i-au pus pe madrileni în reală dificultate. Doar Cristiano Ronaldo, cu a 16-a "dublă" în Ligă, i-a salvat!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Ronaldo e un actor galactic! Şi-a dus mîinile la faţă, a făcut piruetă şi s-a tăvălit pe jos, păcălindu-l pe neamţul Grafe. Merită Premiul Oscar pentru cum a forţat eliminarea lui Chiellini ", l-a acuzat Tuttosport.

Mai mare impact a avut plonjonul lui Vidal din final, cerînd 11 metri după ce a rupt gazonul şutînd în pămînt! Asistentul de poartă n-a văzut însă un detaliu. Illaramendi îl atinge în călcîi pe chilian, care se dezechilibrează şi cade hilar. "Am pierdut din cauza penaltyului dat lui Real, a celui refuzat nouă şi a «roşului» lui Chiellini. Mi s-a spus că arbitrul a decis c-a fost fault de ultimul apărător. Incredibil!", s-a revoltat Conte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
sakazuke
sakazuke  •  25 Octombrie 2013, 17:10
Postat de b0gdan_88 pe 25 Octombrie 2013, 17:08

Situatia a scapat din limitele bunului simt si uite...imi cer scuze pentru asta, sincer !!! Sa ma caaac pe ronaldo si pe messi !!!!

iei foc rau cand vine vb de mesii....:)

b0gdan_88
b0gdan_88  •  25 Octombrie 2013, 17:08
Postat de sakazuke pe 25 Octombrie 2013, 16:44

esti pe aratura rau..... mi se rupe de frezele si gesturile lui cr7 sau hormonel...... astea sunt detalii pe care le observa si le arunca ca argument intr-o discutie doar un sub-normal....

Situatia a scapat din limitele bunului simt si uite...imi cer scuze pentru asta, sincer !!! Sa ma caaac pe ronaldo si pe messi !!!!

sakazuke
sakazuke  •  25 Octombrie 2013, 17:05
Postat de b0gdan_88 pe 25 Octombrie 2013, 16:37

L-am vazut si eu pe idolul meu live, asa ca stai calm. Si daca vreau sa il mai vad o pot face oricand !

cred ca a fost dureros sa il vezi pe messi intr-un meci cu dinamo ..:))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close