INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE, TUR/CHELSEA-BARCELONA 1-0

VIDEO Eroare de arbitraj?» Barcelona a cerut penalty la Iniesta, dar nu s-a dat

Momentul în care Iniesta este bruscat de Cahill
Momentul în care Iniesta este bruscat de Cahill

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 09:44

Minutul 25 al partidei dintre Chelsea şi FC Barcelona putea schimba deznodămîntul dacă ”centralul” german Felix Brych acorda penalty în favoarea formaţiei catalane. Ce s-a întîmplat atunci?

Într-o acţiune lateral stînga, Andres Iniesta l-a driblat pe Gary Cahill şi a pornit spre poarta gazdelor. Exact la intrarea în careu, fundaşul londonezilor a revenit şi l-a împins evident pe spaniol, dezechilibrîndu-l. Brych nu a văzut nimic neregulamentar.
”A fost fault, dar ce mai contează dacă nu s-a dat nimic. Arbitrul a greşit”, a declarat la final Iniesta. Guardiola a completat: ”Nu ne putem ascunde în spatele acelei faze”.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (22)
manon
manon  •  19 Aprilie 2012, 15:07

cautati scuze extraterestilor.............uite ca pamantenii au fost mai buni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rkvelez
rkvelez  •  19 Aprilie 2012, 14:20

care penalty?!? daca a fost ceva la acea faza, a fost in afara careului... cum cautati voi probleme de arbitraj chiar si acolo unde nu sunt...

iwineuu
iwineuu  •  19 Aprilie 2012, 13:59

:))))) In ultimul lor meci impotriva lui Chelsea n-ati mai scris nimic. TARE! HUAAAA STELEMISTI CU CREIERE SPALATE.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează