INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - BATE 0-0

VIDEO Fantome lîngă Capitoliu » Szczesny i-a salvat pe giallorossi de la un eșec rușinos, apărînd o calificare cu fluierături

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 00:00

Tocmai portarul polonez pe care italienii vor să-l returneze la Arsenal a fost omul meciului pe Olimpico

Cum să primești 16 goluri și să ieși din grupă cu doar 6 puncte, după ce abia ai scos un egal (0-0) cu BATE? Minunea s-a întîmplat miercuri, lîngă Capitoliu, unde un polonez ce primise 6 de la Barca a salvat Roma de la o rușine istorică! Calificarea chinuită și fluierată de tifosii giallorossi i se datorează mai ales lui Szczesny, gafeurul pe care italienii ar vrea să-l trimită înapoi la Arsenal.

Click aici pentru VIDEO!

Reflexele sale formidabile, la ocaziile lui Gordeiciuk și Mladenovici, au înghețat tabela. Însă și cu complicitatea lui Dzeko, campionul ratărilor cu trupa din Borisov, care nu mai jucase un oficial de zece zile!

58.000.000 € vor intra în contul romanilor o dată cu intrarea în "optimi", dintre care 9 asigurate miercuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
doriansky
doriansky  •  11 Decembrie 2015, 09:05

Echipa nu joaca nimic desi are unul dintre cele mai bune loturi din SerieA, nu pare capabila sa se lupte la titlu nici anul asta (deja al treilea de cand a venit Garcia) si e destul de evident ca nu are ce cauta prin CL altceva decat bani. Sper din tot sufletul ca Duminica, la Napoli, sa fie ultimul meci pe banca pt actualul antrenor! Forza ROMAAAA!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează