LIGA CAMPIONILOR  ·  AS ROMA - BATE 0-0

VIDEO Fantome lîngă Capitoliu » Szczesny i-a salvat pe giallorossi de la un eșec rușinos, apărînd o calificare cu fluierături

Articol de — Vineri, 11 Decembrie 2015, 00:00

Tocmai portarul polonez pe care italienii vor să-l returneze la Arsenal a fost omul meciului pe Olimpico

Cum să primești 16 goluri și să ieși din grupă cu doar 6 puncte, după ce abia ai scos un egal (0-0) cu BATE? Minunea s-a întîmplat miercuri, lîngă Capitoliu, unde un polonez ce primise 6 de la Barca a salvat Roma de la o rușine istorică! Calificarea chinuită și fluierată de tifosii giallorossi i se datorează mai ales lui Szczesny, gafeurul pe care italienii ar vrea să-l trimită înapoi la Arsenal.

Click aici pentru VIDEO!

Reflexele sale formidabile, la ocaziile lui Gordeiciuk și Mladenovici, au înghețat tabela. Însă și cu complicitatea lui Dzeko, campionul ratărilor cu trupa din Borisov, care nu mai jucase un oficial de zece zile!

58.000.000 € vor intra în contul romanilor o dată cu intrarea în "optimi", dintre care 9 asigurate miercuriUn bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (1)

doriansky  •  11 Decembrie 2015, 09:05

Echipa nu joaca nimic desi are unul dintre cele mai bune loturi din SerieA, nu pare capabila sa se lupte la titlu nici anul asta (deja al treilea de cand a venit Garcia) si e destul de evident ca nu are ce cauta prin CL altceva decat bani. Sper din tot sufletul ca Duminica, la Napoli, sa fie ultimul meci pe banca pt actualul antrenor! Forza ROMAAAA!!

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1