INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI DE FINALĂ

VIDEO+FOTO Dramă totală pentru Juventus și Buffon! Ronaldo o califică INCREDIBIL pe Real Madrid în prelungiri! Și Bayern merge în semifinale

Foto: Reuters +22   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 23:55

Real Madrid și Bayern Munchen întregesc tabloul semifinalelor Ligii Campionilor. Liverpool și AS Roma le așteaptă în penultimul act. Tragerea la sorți va fi vineri.

Real Madrid - Juventus 1-3 (ÎN TUR 3-0)
Au marcat: Ronaldo 90+8 PEN. / Mandzukic '2, '
37, Matuidi '61
TEXT / VIDEO

Ambiționată de performanța istorică a Romei, Juventus a pornit ca din tun partida de pe "Santiago Bernabeu". Mario Mandzukic, jucător care nu mai înscrisese de pe 3 ianuarie, a marcat după doar 2 minute. Zidane și-a calmat jucătorii. Calificarea nu era în pericol. Încă! Tot croatul a dublat avantajul până la pauză, iar lucrurile deveneau serioase. Dubla schimbare din tabăra gazdelor, cu Lucas și Asensio intrând în locul lui Bale și Casemiro la pauză, nu a schimbat nimic. Matuidi a marcat golul unei reveniri nesperate în minutul 61, profitând de gafa lui Navas. "Bătrâna doamnă" a temporizat, nu s-a sfiit să tragă de timp și, cu puțină șansă la lovitura de cap trimisă de Ronaldo în minutul 87, putea trimite partida în prelungiri.

Totul s-a năruit la ultima acțiune, când Benatia a comis un fault în careu. Centralul Michael Oliver a dicatat penalty, Buffon a fost eliminat pentru proteste, iar Ronaldo a transformat cu sânge rece.

Real Madrid: Navas - Caravajal, Varane, Vallejo, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco - Bale, Ronaldo
Rezerve: Casilla, Asensio, Benzema, Hernandez, Kovacic, Llorente, Lucas
Antrenor: Zinedine Zidane

Juventus:  Buffon -  De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - Douglas Costa, Higuain, Mandzukic
Rezerve: Szczesny, Cuadrado, Asamoah, Lichtsteiner, Marchisio, Rugani, Sturaro
Antrenor: Massimiliano Allegri

Arbitru: Michael Oliver / Asistenți: Stuart Burt și Simon Bennett / Rezervă: Lee Betts / Arbitri adiționali: Martin Atkinson și Andre Marriner (toți din Anglia)

Bayern Munchen - Sevilla 0-0 (În tur 2-1)
TEXT

Bayern Muchen a avut de îndeplinit o simplă formalitate la returul de pe Allianz Arena cu Sevilla. Formația lui Heynckes a fost la controlul partidei de la un capăt la celălalt, a ratat marile ocazii și nu le-a permis spaniolilor să trimită vreun șut pe spațiul porții apărate de Ulreich. Montella a forțat după pauză prin introducerea lui Muriel, Ramirez și Nolito, dar fără succes. Bavarezii continuă parcursul impecabil pe teren propriu în acest sezon, fiind neînvinși în cele 19 partide oficiale din toate competițiile.

Bayern Munchen: Ulreich - Kimmich, Hummels, Boateng, Rafinha - Martinez, James - Muller, Robben, Ribery - Lewandowski
Rezerve:
Starke, Wagner, Sule, Thiago, Bernat, Rudy, Tolisso
Antrenor:
Jupp Heynckes

Sevilla: Soria - Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - Banega, N'Zonzi - Correa, Vasquez, Sarabia - Ben Yedder
Rezerve: Rico, Arana, Callico, Nolito, Pizzaro, Ramires, Muriel
Antrenor: Vincenzo Montella

Arbitru: William Collum / Asistenți: David McGeachie și Francis Connor / Rezervă: Douglas Potter / Arbitri adiționali: Bobby Madden și John Beaton (toți din Scoția)

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (276)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  12 Aprilie 2018, 08:57

Greseala monumentala in titlu!!! Nu Ronaldo ci Oliver!!!

895810720478740
Adrian Suciu  •  12 Aprilie 2018, 04:47

Bravo Juve.! Ca de obicei Madris ajutata de arbitrii ca si anul trecut cu Bayern. Ronaldo tot meciul s-a trantit in careu. Sunt de acord cu Buffon. Nu pot sa dai asa o decizie in min 90+3 . Vazques preia si asteapta un contact. Cum simte mâna cade. Când se va introduce reluarea video? Si-a batut joc de cariera lui Gigi. Cariera lui internationala se termina ca a lui Zidane. Rusine sa iti arati muschii asa dupa ce primesti pomana. Se vede caracterul lui Ronaldo. Un ingamfat si jumatate. La Torino a dat 2 goluri superbe. Intreg stadionul l-a aplaudat. Dar in retur Michael Oliver i-a calificat. SPER CA Bayern sau Liverpol se vor ocupa de ei Brvo Roma si cinste Juve, ,

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  12 Aprilie 2018, 03:32
Postat de sala_dalles pe 12 Aprilie 2018, 01:00

Genetic. Va sunt superior . Se pune si sapunul Daca bag in seama pe cineva inseamna ca suntem egali din punct devere al darwnismului social .

GENETIC..? ***..SA TI REAMINTIM CUM TI AI PIERDUT NEVESTELE IN VIATA ASTA?.. TOATE AU FUGIT RUPAND NORII..TRISTULE..TU AI POVESTIT.. P ACI.. ESTI UN PAPAGAL CE TRAIESTI DIN AMINTIRI..DEZAMAGIT CA .. A***.. NIMENI SI NIKA NU TE POATE SALVA..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (276)
Comentează