INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, MIERCURI, 23 AUGUST, GSP. DOLCE, PROTV

VIDEO + FOTO FCSB - Sporting // Sporting, nevoită să ia o măsură ciudată din cauza gazonului de pe Arena Naţională

Foto: Andrei Crăițoiu +6   FOTO
Foto: Andrei Crăițoiu

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 16:53

Gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit complet cu mai puţin de o săptămână înaintea meciului retur dintre FCSB şi Sporting, din play-off-ul Ligii Campionilor, iar portughezii au fost nevoiţi să renunţe la antrenamentul oficial din acest motiv. 

Conform TV Dolce Sport, Sporting avea programat antrenamentul oficial de pe Arena Naţională marţi seara, dar pentru a proteja gazonul, trupa lui Jorge Jesus a renunţat la şedinţa de pregătire.

În schimb, Sporting va efectua doar inspecţie a terenului, pentru aproximativ 15 minute, pentru a îndeplini obligaţiile fixate de UEFA înaintea partidelor din cupele europene.

Noul gazon de pe Arena Națională a fost montat complet duminică seara, iar costul de producție al noului gazon s-a ridicat în jurul sumei de 60.000 de euro, sumă suportată de  FCSB și Federația Română de Fotbal (detalii+FOTO AICI).

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
florisking
florisking  •  22 August 2017, 21:04

de ce au mutat gazonul?! era mai ieftin sa puna niste porti si sa monteze tribune acolo....

florisking
florisking  •  22 August 2017, 21:01

incredibil cum arata gazonul!!! cel mai mare si mai frumos stadion din romania , capitala unei tari europene.....fara cuvinte. hai steaua!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează