INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

VIDEO + FOTO Guardiola, trimis în tribună de conaționalul Lahoz! Ce s-a întâmplat după fluierul de final al primei reprize

Captura Telekom Sport +5   FOTO
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 23:15

Finalul primei reprize a fost unul încins pe Etihad. Prestația lui Mateu Lahoz i-a scos din minți pe jucătorii lui City.

Aceștia s-au strâns după fluierul de final al primei reprize în jurul arbitrului, însă Guardiola a alergat pentru a-i calma. A cerut el apoi explicații, însă arbitrul n-a fost impresionat și chiar l-a eliminat pe conaționalul său.

Pentru că în Champions League decizia nu poate fi driblată așa ușor, Guardiola a văzut a doua repriză din tribună. VIDEO AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
capca1
capca1  •  11 Aprilie 2018, 12:39

Da, să se rejoace ! Iar echipa lui Guardiola să primească la trei cornere henț-careu ! You’ll be never walk alone !!!

whiteredarad
whiteredarad  •  11 Aprilie 2018, 09:55

Indubitabil, mingea a venit de la adversar, deci nu este offside. Decizia a luat-o tusarul,insa centralul trebuia sa vada cine loveste mingea. Greseala este inpardonabila, a avut efecte de dezastru, la 2-0, la pauza ...altceva era, in continuare. In plus , cu musca pe caciula, arbitrul, care mai gresise si anul trecut impotriva lui City l-a dat afara pe guardiola, care, pe buna dreptate ii reprosa greseala. Asa s-a scris o mare surpriza. Lioerpul nu va castica Cupa.Este cale libera pentru Real sau bayern.

439542782916624
Ervin Elias  •  11 Aprilie 2018, 09:13

Doamne,ce aveți cu arbitrul?I s-a urât și lui de....Pep et.Co și a anulat un gol valabil.Și ce?Hațieganu e mai bun?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close