INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS

VIDEO + FOTO Real Madrid a primit cel mai rapid gol din istorie de la un fotbalist care nu punctase de mai bine de 4 luni!

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 22:14

Mario Mandzukic (31 de ani) a deschis scorul în minutul 2 al returului sfertului Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Juventus și a doborât un record de rapiditate.

  • Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

Mario Mandzukic nu traversa cea mai bună formă din carieră. Croatul marcase ultimul gol pe 3 ianuarie, în meciul câștigat în Cupa Italiei, contra lui Torino, scor 2-0. Golul de astăzi, din pasa fostului "madrilen" Khedira, este cel mai rapid primit de Real Madrid pe "Santiago Bernabeu", în istoria partidelor de Liga Campionilor. 

Reușita lui Mandzukic continuă seria golurilor rapide din săptămâna de Champions League, după ce Gabriel Jesus a marcat în minutul 2 în Manchester City - Liverpool, iar Dzeko a deschis scorul în minutul 6 în victoria istorică a Romei, scor 3-0 cu Barcelona. 

Același atacant croat a dus scorul la 2-0 în minutul 37, din pasa lui Lichtsteiner. Benatia a majorat diferența în minutul 61. Ronaldo a calificat-o pe Real Madrid din penalty în 90+8. Detalii despre meci AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10153735211685395
Vlad Dragu  •  12 Aprilie 2018, 09:51

Dragut e faptul ca cel mai rapid gol marcat vreodata in Champions League e incasat tot de Real pe Allianz Arena de la Roy Makaay.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close