INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI

VIDEO+FOTO ȘOCUL "sferturilor"! Barcelona eliminată din Ligă de Atletico! Meci greu pentru Bayern Munchen

Foto: Reuters +19   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 23:33

Atletico Madrid a produs marea surpriză a sferturilor de finală din Liga Campionilor și a eliminat-o pe Barcelona, scor 2-0, după ce în tur catalanii s-au impus cu 2-1.

Pentru formația din capitala Spaniei a marcat o dublă Griezmann, cel cu care se va întâlni și naționala României la EURO 2016 în meciul de deschidere cu Franța. 

Catalanii au cerut penalty în finalul meciului la hențul lui Gabi, însă arbitrul a dictat doar lovitură liberă. Messi a executat și balonul a trecut peste poartă.

În cealaltă partidă a serii, Benfica și Bayern Munchen au terminat la egalitate, 2-2, deși portughezii au început foarte bine și au deschis scorul prin Jimenez, în minutul 27. Vidal a egalat 11 minute mai târziu. După pauză tot nemții au fost cei care au continuat cu golurile și Muller și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Scorul final a fost stabilit de Talisca. Bayern a mers mai departe după 1-0 în tur.

Echipele calificate în semifinalele Ligii sunt Real Madrid, Manchester City, Atletico Madrid și Bayern Munchen. Tragerea la sorți va avea loc vineri, 15 aprilie, la ora 12:30, la Nyon.

Atletico Madrid - Barcelona 2-0 (TUR 1-2)
A marcat: Griezmann 36, 88 PEN.

liveTEXT / VIDEO

ATLETICO: Oblak - Juanfran, Godín, Lucas, Filipe Luis - Saúl, Gabi, Augusto, Koke - Carrasco, Griezmann
REZERVE: Moyà, Savić, Gámez, Kranevitter, Correa, Partey, Vietto

BARCELONA: Ter Stegen - Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Luis Suárez, Neymar
REZERVE: Bravo, Douglas, Bartra, Adriano, Arda Turan, Sergi Roberto, El Haddadi

Benfica - Bayern Munchen 2-2 (TUR 0-1)
Au marcat: Jimenez 27, Talisca 77 / Vidal 38, muller 52

liveTEXT / VIDEO

BENFICA: Ederson - Andre Almeida, Lindelof, Jardel, Eliseu - Fejsa, Renato Sanches - Salvio, Pizzi, Carcela-Gonzalez - Jimenez
REZERVE: Paulo Lopes, Luisão, Nélson, Semedo, Samaris, Gonçalo Guedes, Talisca, Jović

BAYERN: Neuer - Lahm, Kimmich, Javi Martinez, Alaba - Vidal, Xabi Alonso, Thiago Alcantara - Douglas Costa, Muller, Ribery
REZERVE: Ulreich, Lewandowski, Rafinha, Bernat, Götze, Rode, Coman

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
194362334230310
Robert Damian  •  14 Aprilie 2016, 01:58
Postat de zecs93 pe 14 Aprilie 2016, 00:59

Taticu, mai bine ne spuneti de ororile sistemului ceausist cand daca refuzai steaua erai amenintat cu moartea si te bagau in puscarii, uite ce poate sa-i nasca unei *** singuru neuron cracit la un articol despre eliminarea BARCELONEI din UCL !!!

PAI SECURITATEA SI MILITIA,DIN CE SISTEM FACEA PARTE,PROSTOVANE?????NEMERNICILOR!!!!!

andrei.33
andrei.33  •  14 Aprilie 2016, 01:58
Postat de dinamo_fan pe 14 Aprilie 2016, 00:17

omule daca nu te pricepi mai bine nu te fa de ras. auzi ca era centrare nu sut :))). in mintea ta e voie sa pui "capac" ca la baschet la centrari. nici nu conteaza daca e voluntar sau nu. in fotbal se pedepseste atat intentia cat si imprudenta. stai jos, 4.

Atunci cand hentul e involuntar se penalizeaza doar daca se considera ca jucatorul nu avea cum sa evite hentul. de asemenea se ia in considerare traiectoria mingii si modul in care hentul involuntar afecteaza faza. Si las-o mai moale cu tonul asta ca sunt satul de eroi si destepti pe forumuri unde stai ascuns in spatele tastaturii. Ne-am inteles?

romioramirez
romioramirez  •  14 Aprilie 2016, 01:46
Postat de dinamo_fan pe 14 Aprilie 2016, 00:11

sa fim seriosi..n-are cine sa bage bani in romania intr-o echipa de fotbal nici cat baga aia in echipa de juniori nu in prima echipa. nu baga magnatii rusi sau ucrainieni si crezi ca bagam noi. Dar UCL este o competitie a campioanelor (prin definitie si prin nume) de aia eu cred ca fotbalul trebuie respectat la orice nivel. Se baga fel de fel de lozinci din astea cu respect si spune nu rasismului si fair play si fair play financiar si UEFA vrea sa transforma LIGA CAMPIONILOR intr-o competitie unde pot ajunge 7-8 campioane si 40+ de campioane sa se elimine intre ele prin tururi preliminare pentru ca apoi sa fie eliminate tot in preliminarii de echipe clasate pe locul 3-4 in campionate puternice. Macar sa nu-i mia spuna LIGA CAMPIONILOR..sa-i spuna liga bogatilor, noi la fel ne vom uita marti si miercuri la ei. sa sa nu fie ipocriti. Sa vina un seic sa bage 1 miliard in Dinamo sau in Steaua si sa vezi ca si ale noastre se vor bate la trofeul suprem. Dovada City, PSG samd echipa care acum 10 ani abia daca puteau emite pretentii sa se califice in grupe.

Nu imi vine sa cred ca sunt de acord cu tine!!Glumesc,ai perfecta dreptate,suntem atat de mici si trebuie sa zicem mersii ca ajungem pe acolo doar sa ne cante imnul live!!Nu avem nici o sansa in fata acrstor colosi financiari care isi permit sa dea 100mil pe un jucator sau cum se vehiculeaza acum 170mil pe Neymar!Noi amaratii ne bucuram cand pica un transfer de 5-6 mil si astia dau cat costa toata liga 1 pe un jucator!!Probabil Steluta mea o sa-si mareasca recordul de infingeri daca ajunge prin grupe si daca nu are norocul sa aiba primul meci cu vreo outsaidera(daca ajunge)!!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează
Close