INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - REAL MADRID

VIDEO Gafă de începător a lui Navas! Borussia a egalat-o pe Real după fază de incredibilă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 22:39

Meciul dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid este cel mai interesant al serii de Champions League. Vezi aici liveTEXT.

Prima repriză a fost una extraordinară, cu multe faze spectaculoase şi cu ocazii la ambele porţi. După ce Cristiano Ronaldo a deschis scorul, Borussia a egalat prin Aubameyang.

Atacantul gabonez a profitat de o gafă a portarului Real Madrid, Keylor Navas, şi de ghinonul lui Varane.

Gonzalo Castro a bătut foarte bine o lovitură liberă de la 25 de metri, iar Navas a respins greşit, în faţă. Mingea l-a lovit pe Varane, iar Aubameyang a marcat din doi metri, în poarta goală.

Vezi aici video

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
alsutra72
alsutra72  •  28 Septembrie 2016, 09:43

Mai verifica titlul: " după fază de incredibilă" . Google translate?

ysoagar
ysoagar  •  28 Septembrie 2016, 09:23

Jurnalisti amatori, Raphaël Guerreiro a batut lovitura libera si nu Gonzalo Castro. Voi la ce meci v-ati uitat. Daca nu ati vazut meciul, documentati-va din presa germana... unde ati facut jurnalismul, la fara frecventa?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close