INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B / LUDOGOREŢ - LIVERPOOL 2-2

VIDEO Gafeurul de serviciu » Cosmin Moţi, alt blackout: i-a ajutat pe englezi să egaleze la unu

Lambert, în roșu, i-a luat fața lui Moți și trimite balonul în plasă
Lambert, în roșu, i-a luat fața lui Moți și trimite balonul în plasă

Articol de - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 00:08

Fundaşul român e deja la a doua greşeală gravă în duelurile cu ”cormoranii” şi la a treia în grupă. Inclusiv Real a profitat de pe urma lui.

E clar. Tricourile roşii ale lui Liverpool au un efect nefast asupra lui Cosmin Moţi. Cum dă cu ochii de ele, cum dă un rateu. În meciul-tur, de pe Anfield Road, pierdut de Ludogoreţ cu 2-1, ex-dinamovistul l-a servit impecabil pe Balotelli pentru 1-0 (82). Iar miercuri seară, în revanşa de la Sofia, s-a blocat din nou.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Era minutul 8, bulgarii conduceau cu 1-0, cînd balonul a picat la 6-7 metri de poarta lor, chiar în faţa lui Moţi. În loc să-l respingă, apărătorul a părut că aşteaptă ieşirea portarului Stoianov, care a ezitat. Neînţelegere de care Lambert a profitat prompt: 1-1.

În culpă şi la 1-2 cu Real, cînd l-a "ajutat" pe Ronaldo să obţină un penalty, "tricolorul" şi-a pierdut aura conferită de eliminarea Stelei, în play-off. Atunci eroul bulgarilor, cu un penalty transformat şi două apărate la loviturile de departajare, Moţi e acum gafeurul de serviciu.

Eliminaţi
Ludogoreţ (4p) nu mai are şanse de calificare în "optimi". Locul întîi e acontat de Real, adversarul din ultima etapă, iar poziţia a doua se va decide în confruntarea Basel (6p) - Liverpool (4p). Chiar şi la egalitate de puncte cu una dintre acestea, bulgarii stau rău la întîlnirile directe: 1-0 şi 0-4 cu elveţienii, 1-2 şi 2-2 cu englezii. Mai pot spera însă la Europa League (locul 3).

2 e numărul şuturilor expediate de Moţi spre poarta lui Liverpool, nici unul cadrat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează