INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MONCHENGLADBACH - JUVENTUS 1-1

VIDEO Gol cu inima » La o lună după intervenția pe cord, Lichtsteiner a marcat în premieră în Ligă

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 00:00

Elvețianul de 31 de ani s-a refăcut incredibil, fiind titular după numai două antrenamente. ”Era un moment delicat și nu puteam sta deoparte”, a explicat fundașul operat de aritmie

Juve a evitat eșecul cu Monchengladbach (1-1), după un meci jucat în "zece" din minutul 53 și cu multă inimă. Lichtsteiner a ajutat-o decisiv, reușind primul său gol în Ligă. Un voleu formidabil al "Expresului elvețian", refăcut incredibil după operația de aritmie cardiacă suferită pe 2 octombrie!

Click aici pentru VIDEO!

"Era un moment delicat pentru echipă și trebuia să dau o mînă de ajutor. Cum am renăscut? Am făcut două antrenamente cu grupul și am cerut să joc", a explicat fundașul de 31 de ani. Care se simțise rău în pauza meciului cu Frosinone, pe 23 septembrie, acuzînd probleme respiratorii. Iar după investigații mai detaliate i s-a descoperit afecțiunea inimii. Unii specialiști spuneau că nu va mai juca în 2015, însă Lichtsteiner i-a uimit pe toți, chiar și pe profesorul chirurg care l-a operat.

"Morata nu e la parada modei!"

Morata nu a marcat marți, însă nu asta l-a scos din sărite pe Allegri. Antrenorul l-a criticat pentru neglijența în a-și alege jambierele, diferite ca model, cu o dungă fucsia, din cauza cărora a fost trimis de arbitru să le schimbe și a stat 3 minute pe margine: "Înțeleg că e tînăr, dar trebuie să ne maturizăm și să înțeleagă anumite lucruri care sînt clare. Aici nu facem parada modei".

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Gata, e sigur: gestul lui Gerrard e clar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează