INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA VARȘOVIA - REAL MADRID

VIDEO Golul SENZAȚIONAL din minutul 1 i-a adus un nou record! Gareth Bale a intrat în istoria lui Real Madrid

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 22:08

Gareth Bale a deschis scorul în meciul din etapa a 4-a din grupele Ligii Campionilor de pe terenul Legiei Varșovia.

Starul lui Real Madrid a marcat după numai 57 de secunde și a devenit astfel jucătorul care a înscris cel mai rapid gol pentru formația spaniolă în Liga Campionilor.

Precedentul record îi aparținea lui Benzema, care a marcat după 83 de secunde în victoria Realului de pe 22 noiembrie 2011 în fața lui Dinamo Zagreb, scor 6-2.

Vezi VIDEO cu golul de azi al lui Gareth Bale

În acest sezon de Liga Campionilor, Edinson Cavani a reușit și el un gol în minutul 1 cu Arsenal.

Cele mai rapide două goluri ale lui Bale în fotbalul profesionist au fost în acest sezon: în secunda 72 cu Real Sociedad și reușita de azi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
omidiu
omidiu  •  03 Noiembrie 2016, 07:44

Pana sa vina la Rapid a jucat doar la amatori. Practic la Rapid a trecut la profesionisti :))))) asta chiar a fost amuzant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează