INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VALENCIA - PSG 1-2

VIDEO I-a Zlatanat şi pe ”lilieci” » Ibrahimovici poate rata ”sferturile” cu PSG după eliminarea contra Valenciei (2-1)

După ce l-a trîntit pe Parejo, Ibrahimovici l-a atacat violent pe Guardado, fiind eliminat // Foto: GettyImages
După ce l-a trîntit pe Parejo, Ibrahimovici l-a atacat violent pe Guardado, fiind eliminat // Foto: GettyImages

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 20:20

Furios că nu a înscris pe ”Mestalla”, atacantul suedez şi-a pierdut controlul şi a luat ”roşu” în prelungiri. Victima sa, mexicanul Guardado, a scăpat teafăr cu şansă.

Ibrahimovici nu poate trece neobservat, indiferent de meci. Dacă nu dă gol şi nu inventează execuţii magice, suedezul tot face o nebunie. Marţi seară a "zlatanat" doi adversari de la Valencia, folosind iar neologismul inventat de ziariştii francezi ("a domina cu forţă"). Nu l-a dominat însă şi pe arbitru, care l-a eliminat pe Ibra în prelungirile jocului cîştigat de PSG (2-1), în turul "optimilor" Ligii. "Roşu" direct!

VIDEO: Vezi AICI faza în care a fost eliminat Ibrahimovici!

Italianul Tagliavento l-a trimis la vestiare pe atacantul de 31 de ani, ce a făcut două victime în aceeaşi fază. L-a doborît pe Parejo, apoi a intrat criminal şi cu talpa pe glezna lui Guardado. Mexicanul a avut noroc că nu l-a prins cu piciorul jos.

Zlatan va rata returul, dar riscă să piardă şi eventualele "sferturi", dacă parizienii se califică şi dacă atacul va fi considerat violent. Antrenorul Ancelotti îl apără. "A fost un fault normal, e incredibil că a primit «roşu»!" Însă cotidianul L'Equipe nu-l iartă: "Ibra a clacat iar".

10 cartonaşe roşii, între care 6 direct, a primit Ibrahimovici în carieră. A luat 3 la Milan, 3 la Inter, 2 la PSG şi cîte unu la Juventus şi Barcelona

"Tagliavento merită 4 etape de suspendare. Faultul nu era nici măcar de «galben». Dacă asistentul i-a sugerat să-l elimine pe Zlatan, atunci să împartă pedeapsa!" (Mino Raiola, impresar Ibrahimovici)

"Ibrahimovici a fost eliminat doar pentru că este Ibra. Cartonaşul roşu a fost o decizie mult exagerată" (Leonardo, director sportiv PSG)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nica_ptr
nica_ptr  •  14 Februarie 2013, 18:15

Parerea mea e ca nu a fost fault de rosu. In prima faza a fost un fault de joc in care nu se impunea acordarea cartonasului iar in faza urmatoare a a incercat sa protejeze mingea . Cred ca nici nu a atins jucatorul advers .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează