INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA H / BATE - ŞAHTIOR 0-7

VIDEO ILUIZionistul » Luiz Adriano a reuşit cel mai rapid ”poker” din istoria Ligii: 4 goluri în 17 minute!

Luiz Adriano, ținta atacurilor rasiste ale fanilor bieloruși, a dat 17 goluri în 37 de meciuri în Ligă
Luiz Adriano, ținta atacurilor rasiste ale fanilor bieloruși, a dat 17 goluri în 37 de meciuri în Ligă

Articol de - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 22:45

Bombardierul brazilian al lui Mircea Lucescu l-a egalat pe Messi, cu 5 reuşite la Borisov, devenind al 12-lea cu această performanţă de la modificarea formatului Ligii în 1992-'93.

Bătaie ca în şapte păcate! Acesta a fost filmul celor 90 de minute de recital ofensiv oferit marţi de Şahtior la Borisov (7-0), într-un meci de antologia Ligii. Prilej ca Luiz Adriano să intre în Guinness Book-ul competiţiei: 5 goluri a dat brazilianul cu BATE! I-a egalat pe Messi şi alţi zece performeri.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Totuşi, un record nu-l mai împarte cu nimeni. Primele patru reuşite au venit în doar 17 minute, în intervalul 27-44, cel mai rapid " poker" din istoria Ligii. Cu 7 minute mai rapid decît croatul Prso, în Monaco - La Coruna (25-49) de pe 5 noiembrie 2003. Luiz Adriano a păstrat însă un gol şi pentru final (82), din 11 metri, la fel ca prima sa lovitură de deschidere a bombardamentului din Belarus.

Vîrful de 27 de ani a realizat, totodată, şi al treilea cel mai rapid hat-trick în Ligă (12 minute), cu 4 mai mult decît lyonezul Gomis contra lui Dinamo Zagreb. "Vreau să le mulţumesc colegilor, fără ei nu aş fi reuşit performanţa. E cea mai frumoasă zi din cariera mea", a mărturisit Luiz Adriano.

6 goluri a marcat Luiz Adriano în Ligă în 3 meciuri. Atacantul lui Şahtior e liderul marcatorilor din acest sezon

"Am făcut un joc excelent, mai ales în prima repriză. Cred că remiza cu Bilbao, care ne-a egalat în prelungiri, a fost doar un accident" ( Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

"Să înscrii de trei ori e fantastic, însă cînd reuşeşti cinci goluri te simţi cu adevărat deosebit. Sînt fericit că am fost ales omul meciului" (Luiz Adriano, atacant Şahtior)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează