LIGA CAMPIONILOR  ·  VALENCIA - YOUNG BOYS 3-1

VIDEO Istvan Kovacs, fluierat la debutul în Champions League! A anulat greșit un gol + acuzat că nu a dat fault la reușita de 1-1

Miercuri, 07 Noiembrie 2018, 22:57

Valencia s-a impus cu 3-1 în fața elvețienilor de la Young Boys Berna, într-un meci din grupa H a UEFA Champions League.

Meciul a fost condus de Istvan Kovacs, aflat la debutul în Liga Campionilor. Acesta a avut parte de un meci dificil, la finalul căruia a fost fluierat copios de fanii prezenți pe Mestalla. 

În minutul 4 brigada condusă de Kovacs și formată din asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene și  adiţionalii Marius Avram şi Horaţiu Feşnic, a anulat eronat un gol marcat de Valencia. Rodrigo a scăpat singur către poarta elvețienilor, dar a fost oprit eronat din acțiune, pe motiv că se afla în ofsaid.

screenshot 2
Foto: Captură TV Telekom Sport

În mintul 38, la faza premergătoare golului egalizator marcat de Young Boys, prin Assale, Kovacs a fost acuzat că nu a dat fault în atac, la o intervenție dură a lui Sanogo la Coquelin.

screenshot 3
Foto: Captură TV Telekom SportȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (12)

alb_rosu_in_vn  •  08 Noiembrie 2018, 11:38

Faptul ca doua brigazi de arbitri din Romania arbitreaza in Liga Campionilor e laudabil. Ar trebui sa-i apreciem pentru asta, pana la urma reprezinta fotbalul romanesc (care, la nivel de cluburi practic nu exista in Europa). Eu felicit cele doua brigazi de arbitri din Romania, care s-au descurcat onorabil (spre deosebire de altii, care au facut greseli mai mari). Faptul ca Hategan a fost numit sa-l inlocuiasca pe arbitrul francez delegat initial mi se pare laudabil (sunt atatia alti arbitri in Europa).

whiteredarad  •  08 Noiembrie 2018, 10:37

Dar un fraier, sau un rauvoitor nu vede, comparativ, ca ambele picioare ale atacantului sint mai avansate ca cele ale aparatorului,... ca este offside. Cit despre faza de fault se putea da sau nu, dar era o faza...la centrul terenului. Fara sa faca un mare arbitraj , Kovacs a arbitrat decent, ca si intreaga echipa. Voi intai spuneti ce spun cei nemultumiti, fara sa relatati si parerea neutrilor. Ia uitati-va cum au comentat italienii sau nemtii ! La noi un Craciunescu si un Porumboiu ( doi "fosti" , dar cu nimic mai buni ca si Hategan sau Kovacs) ii critica mereu. Ei doi, care stau pe tusa, care sint greu de suportat in functii, care au stari conflictuale permanente cu toata lumea, plus o grandomanie, nejustificata, dusa spre...patologic. Au fost arbitri cindva,...cind TV nu arata asa limpede ca azi greselile,au avut si ei party-pris-urile lor...Azi Hategan si Kovacs sint cei mai buni,...astia nu pot suporta ca "pupilele" impinse de ei (..Tudor, de ex..)nu sint apreciate afara

zagna  •  08 Noiembrie 2018, 09:41

A crezut ca arbitreaza pe cfr Cluj ! Pana la urma I-au soptit ca echipa in galben este alta...

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1