INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - MALMO

VIDEO Kariuskis » Gafă halucinantă a lui Arlauskis în meciul cu Malmo! Și-a îngropat echipa în ultimul minut al primei reprizei

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 19:47

Prima repriză dintre CFR Cluj și Malmo a avut un final de coșmar pentru ardeleni. După o ocazie mare ratată, Strandberg a scăpat singur spre poartă, a tras slab pe jos, însă Arlauskis a comis o gafă uluitoare. 

VEZI AICI VIDEO!

Cel mai bun portar al sezonului trecut în Liga 1 a scăpat mingea în poartă și le-a permis nordicilor să deschidă scorul, în ciuda faptului că avuseseră o evoluție destul de ștearsă. 

CFR a controlat jocul, e adevărat fără să aibă ocazii notabile, însă în afara ocaziei lui Strandberg, nordicii trecuseră rar de mijlocul terenului. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
thirteen
thirteen  •  25 Iulie 2018, 13:12
Postat de dinamo_fan pe 24 Iulie 2018, 20:55

doar la echipele din Ro vezi amatorismul asta. sa scoti o data pe an capul in europa si sa iei printre maini. asa au facut si aia de la Iasi parca in meciul cu Hajduk. suntem experti mondiali in a ne taia craca de sub picioare.

Voi Dinamo sunteti chiar campioni,ar trebui sa aveti interdictie ca sa nu mai diminuati continu coeficientul UEFA.

749913671784643
Razvan Marcel  •  25 Iulie 2018, 09:42

Acest portar a jucat afara,a aparat vreo doua meciuri in care a luat vreo 6 goluri .A gresit si acolo si nu a mai intrat nicodata in poarta.

dakesis
dakesis  •  24 Iulie 2018, 23:17

aoleo, a gafat cel fara de greseala? si nu au sarit coechipierii sa urle la el, asa cum a facut-o el in supercupa?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close