INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OLYMPIAKOS - BAYERN 0-3

VIDEO L-a lăsat mască pe Guardiola: Thomas Muller a marcat cel mai frumos gol "din greșeală" al acestui an!

Thomas Muller, foto: reuters
Thomas Muller, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2015 10:40

Thomas Muller nu e recunoscut pentru execuțiile sale spectaculoase, fiind un vîrf care vînează de obicei doar golul, dar prima sa reușită din victoria lui Bayern pe terenul lui Olympiakos, scor 3-0, poate rivaliza în orice clasament de "execuția anului" în 2015!

Neamțul l-a executat pe portar cu un șut pe diagonală, de la 20 de metri, ce a adus aminte de reușitele lui Gică Hagi de pe vremea cînd evolua la Galatasaray. VEZI VIDEO CU GOLURILE

Totuși, spre deosebire de Rege, Muller a recunoscut după meci: "Sincer, nu am vrut să șutez la poartă, am vrut să centrez pentru Lewandowski, dar cînd am văzut încotro se îndreaptă mingea în aer, mi-am dat seama că sînt șanse".

Bayern a înscris prin Thomas Muller, de două ori, și Mario Gotze, Guardiola clamînd la sfîrșit că "echipa mea a fost mereu în controlul jocului, deși primul meci e mereu greu în Liga Campionilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
melcul_furios
melcul_furios  •  17 Septembrie 2015, 12:44

Voi sunteti seriosi? Golul Romei a fost mult mai spectaculos decat asta, chiar trebuia sa aveti Guardiola in nume ca sa faceti un articol de 2 lei?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează