INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO Luis Suarez a răbufnit după ce a fost acuzat că l-a muşcat pe Martin Demichelis: "Probabil că englezii încă suferă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 12:34

Luis Suarez a marcat două goluri în duelul Barcelona - Manchester City, scor 2-1, din optimile UEFA Champions League.

În timpul meciului, Suarez şi Martin Demichelis au avut un duel la marginea careului englezilor, iar presa din Marea Britanie l-a acuzat pe atacantul Barcelonei că a vrut să-l muşte pe adversarul său.

După meci, Suarez a vorbit despre acest incident şi a declarat că presa din Anglia vrea să îi facă rău, după ce la partida de la Campionatul Mondial, dintre Uruguay şi Anglia, scor 2-1, Suarez a marcat de două ori.

"Nu l-am muşcat pe Demichelis. El mi-a pus mînă în gîtul. Nu înţeleg unde vrea presa din Anglia să ajungă. Ei vor să îmi facă probleme şi să fiu suspendat. Cred că încă suferă după meciul de la Campionatul Mondial", a declarat Suarez după meci.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
daculliber
daculliber  •  26 Februarie 2015, 21:50

Stire britanica de tipul "vin romanii"! Asa-zisii inventatori ai "fair-play-ului", sint de fapt vicecampioni mondiali la mincat fecale, dupa americani! Cretinii nu pot uita nici acum ce bataie le-a dat Suarez la Mondial! Iar retardatii de la Liverpool isi dau si acum cu tesla in koaie ca au pus politica mai presus de binele clubului si l-au vindut pe Suarez la Barcelona! Idiotii nici acum nu pricep ce favoare i-au facut! Orice echipa din lume si-ar dori un atacant ca Suarez, care are calitati extraordinare: viteza, simt al portii, speculeaza orice greseala a adversarului, plasament, tehnica, etc...Mai trebuie sa treaca vreo 500 de ani pina sa se nasca in Anglia un as

ottobraun
ottobraun  •  26 Februarie 2015, 12:57

chiar vroia sa il muste animalul, are instinct de canibal clar!

tardelli
tardelli  •  26 Februarie 2015, 12:54

Presa im//bec.ila din Anglia..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează