INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 3-0

VIDEO Messi povestește cum l-a pus în fund pe Boateng și are un sfat pentru colegii de la Barça

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 09:58

Lionel Messi a comentat faza serii în victoria obținută de Barcelona în fața lui Bayern Munchen, 3-0, pe Camp Nou, în meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor.

Argentinianul a deschis scorul în minutul 77 și a mărit diferența în minutul 80, cu o minunăție de gol, după ce l-a umilit pe Jerome Boateng (VIDEO). Neymar a închis tabela în minutul 4 de prelungiri.

"Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, a ieșit așa... Mi-am imaginat că Boateng o să aștepte să-mi fac mingea pe stîngul, așa că am reușit să-l surprind continuînd cu dreptul.

Am scos un rezultat foarte bun pentru retur, asta ne și doream. 

Va fi o partidă foarte complicată în Germania. Am obținut un rezultat bun pe Camp Nou, dar trebuie să mergem acolo și să cîștigăm, să nu ne culcăm pe-o ureche", a spus Messi.

Întrebat cum va sărbători prestația în fața nemților, Leo a spus: "Acum merg acasă cu logodnica mea, la copilul nostru care, doarme la ora asta".

Logodnica lui Messi, Antonella Roccuzzo, a postat o poză pe instagram cu Leo, care a dedicat unul dintre goluri celui de-al doilea copil pe care cuplul îl așteaptă. Mesajul e simplu: "Fără cuvinte"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
andrei.33
andrei.33  •  07 Mai 2015, 17:16

Il vrei la steaua?

cracker
cracker  •  07 Mai 2015, 16:26
Postat de hmmmm pe 07 Mai 2015, 16:18

Parerea mea este ca Boateng si Benatia ar trebui sa fie concediati, au vandut clar meciul! Mai mult, seara tarziu au fost vazuti impreuna cu Suarez la un restaurant! Ar trebui sa fie si Barcelona retrogradata fara drept de promovare vreo 73 de ani...

Clar, dupa meci Guardiola inainte si dupa meci s-a imbratisat cu toti jucatori de la Barca si dupa a luat o cafea cu ei, sa fie retrogradate amandoua, si sa le ia si emblemele, intrebati-l pe mitica dragomir ca el va lumineaza mintile

cracker
cracker  •  07 Mai 2015, 16:23
Postat de cata15 pe 07 Mai 2015, 13:12

singurul om inteligent de pe site-ul asta. Felicitari, am ramas impresionat!

Mama , mama, iti dai seama ce valoare de inteligenta exista pe acest site, daca tu, ai ramas impresionat de vorbele de duh, ale unuia care prin comentariul sau, aduce FCSB in discutie, fara sa fie nevoie, si se mai plange ca din aceasta cauza, el nu e fan Messi, opriti-va domnilor de la TV si GSP sa mai scrieti depsre Barca si de Steaua, sa mai castige Messi un fan, care se plange ca scrieti prea des de FCSB, cand el tocmai scrie fara a fi nevoie, e o autoironie. Poate scrieti ceva de mafia politica din Mures, care cumpara arbitrii sa promoveze in A, astia nu mai risca excluderea din cupele europene? Doar Steaua risca, pentru vorbe spuse la betie de suparare de un anume ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează