INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - BENFICA 2-0

VIDEO Mourinho s-a enervat după victoria cu Benfica: "Eu sunt plătit să muncesc, dar alții sunt plătiți să comenteze munca mea"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 10:41

Manchester United s-a impus cu 2-0 în meciul cu Benfica, din grupele UEFA Champions League. Jose Mourinho n-a vrut inițal să facă aprecieri despre meci, supărat după criticile ce i s-au adus relativ la stilul defensiv al lui United.

Jose Mourinho nu uită și nu iartă. Deranjat de fluierăturile fanilor și de comentariile malițioase ale analiștilor TV după 1-0 cu Totenham, în Premier, managerul lui Manchester United și-a început conferința de marți seară cu un "Nu. Nu vreau să fac aprecieri asupra partidei cu Benfica. Mai bine să vorbească specialiștii".

Presat însă de reporterul TV, portughezul a atacat la baionetă: "Eu sunt plătit să muncesc și să fac tot ceea ce e mai bine pentru echipă. Și-o fac în fiecare zi. Iar specialiștii sunt plătiți să comenteze munca mea, așa că să-i lăsăm pe ei".

Trimitere la criticile aduse de fostul mijlocaș al lui United, Paul Scholes, stilului său defensiv: "Manchester United e incapabilă să joace un fotbal spectaculos, ofensiv".

Nici marți n-a fost altfel, dar Mou e mulțumit: "Chiar fericit. Am schimbat mulți jucători, am rupt astfel dinamica naturală, rutina echipei și cu toate astea am marcat două goluri fără să primim vreunul. Înseamnă trei puncte, 12 cu totul în grupă, și mai mulți bani, pentru că orice victorie înseamnă bani". 

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Urmărit de ghinion

Goalkeeperul Benficăi, Mile Svilar, 18 ani, i-a apărat un penalty lui Martial, la 0-0, și părea să-și fi luat astfel revanșa pentru gafa din tur, când a intrat cu mingea-n poartă. Dar la primul gol al partidei de marți, mingea revenită din bară la șutul lui Matici l-a lovit în spate și a depășit apoi linia porții. Autogol! 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează