INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

VIDEO Primul diagnostic pentru Salah » Ministrul Sportului din Egipt a făcut marele anunț

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2018 09:58

”Faraonul” lui Liverpool, accidentat grav în finala de la Kiev, 3-1 pentru Real, va afla astăzi dacă va mai juca la turneul final din Rusia.

Totul s-a petrecut extrem de rapid. În câteva clipe, Mohamed Salah, revelația anului în întreaga Europă, a fost tras de mână de Sergio Ramos, dezechilibrându-se și căzând direct pe umărul stâng. Exact în cel mai important moment, în punctul culminant al sezonului, egipteanul s-a accidentat. Era minutul 25. A revenit pe teren, dar nu mai putea continua. A ieșit în lacrimi.

Dintr-o dată, nu doar finala Ligii era compromisă. "Prezența lui la Mondial e în pericol. Are probleme grave la umăr, a plecat la spital", a spus Jürgen Klopp imediat după meci. "Dacă ar fi putut, ar fi jucat. Nu arăta deloc bine. E incredibil ce s-a întâmplat, băieții au fost șocați când l-au pierdut pe Salah".

VIDEO cu faza accidentării!

Și managerul lui Liverpool, și doctorii clubului englez au crezut inițial că Mo a suferit o fractură de umăr. Ceea ce ar fi însemnat că visul Mondialului se spulberase. Era primul lui turneu final. Așteptat de 28 de ani de Egipt, care ratase șase competiții la rând.

La Cairo, a fost agitație mare azi-noapte. Ministrul Sportului susține însă că situația nu este atât de gravă. Salah nu ar avea fractură și ar putea să joace din nou după două săptămâni de pauză. 

44 de goluri a marcat Mohamed Salah în acest sezon la Liverpool în toate competițiile

"Cu siguranță, Sergio Ramos nu are acum niciun prieten în Egipt"
Jürgen Klopp, manager Liverpool

 

Crezi că faultul lui Ramos a fost cu intenție?

DA
NU

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
marian0904
marian0904  •  28 Mai 2018, 01:39

In regulamentul jocului de fotbal scrie clar ca se da eliminare pt ”fault grosolan” (legea 12). Chestia cu rosu direct pentru fault intentionat e folclor. Nu intentia e importanta, ci consecintele, ori, in cazul de fata, Salah a fost accidentat grav.

polistul68
polistul68  •  27 Mai 2018, 17:31
Postat de ryo pe 27 Mai 2018, 10:20

Roșu direct. Fault intenționat.

Daca pt o banala tinere, la centrul terenului dai rosu...e clar cat fotbal sti...caderi urate, de unde pot provenii accedentari, se pot intimpla in orice moment...fotbalul e sport de contact, ca si handbalul, baschetul, etc...si acolo se pot intimpla accidentari nedorite. Dar sa spui ca Ramos a vrut sa-l scoata din joc..e prea mult..e o tinere reciproca, iar Ramos fiind mai tare, l-a daramat. Faze din astea sunt cu zecile intr-un meci,

krncevic
krncevic  •  27 Mai 2018, 16:46
Postat de tavros17 pe 27 Mai 2018, 13:20

De la Sergio Ramos la ce te poți aștepta? O fază care l-ar face invidios și pe Randy Orton - mă mir, totuși, cum de n-a reușit Casemiro să ucidă pe careva pe teren (de regulă, el mai face de-astea - culmea, fără să ia vreun avertisment măcar).

de Mane , cel care l-a trimis pe tusa cateva luni bune pe ederson de la Man City, nu vorbeste nimeni ... a fost singurul cu galben aseara si trebuia sa mai ia vreo doua la ce urat intra la adversari...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează