LIGA CAMPIONILOR  ·  BAYERN - REAL 0-4 (ÎN TUR 0-1)

VIDEO Real fast » Lecţie de contraatac la Madrid: 8 secunde, 4 pase, 11 atingeri, ultima a lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo (dreapta) jubila în faţa unui Neuer îngenuncheat la 0-3 // Foto: Reuters
Ronaldo (dreapta) jubila în faţa unui Neuer îngenuncheat la 0-3 // Foto: Reuters

Articol de — Joi, 01 Mai 2014, 00:00

În minutul 34, albii au văzut fisura din apărarea bavareză şi au accelerat într-o cursă marca Real finalizată de Cristiano. Era 3-0 pentru spanioli. O acţiune ce nu poate lipsi de la nici un meci al Madridului.

În minutul 34, Bayern era în ofensivă, dar Ribery a fost deposedat şi, din acel moment, soarta gazdelor era pecetluită, pentru că Real nu greşeşte contraatacul. Niciodată.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Bale a recuperat mingea la marginea propriului careu. Pasă scurtă, spre Di Maria. Argentinianul n-a mai aşteptat. Lansare pe vîrf. La mijlocul terenului, Benzema a preluat şi, cînd l-a văzut pe Bale în plină viteză, l-a servit printre stoperii nemţilor.

Galezul a sprintat irezistibil pe lîngă Boateng, observîndu-l pe Cristiano alergînd în paralel cu el. Putea marca şi el, însă Ronaldo avea poziţie şi mai bună. Şi CR7 a finalizat simplu, din prima, pe sub portar.

Trecuseră 8 secunde, în care patru madrileni, Bale, Di Maria, Benzema şi Ronaldo, au făcut 11 atingeri înainte ca mingea să se oprească în plasă.
Cristiano era cel mai fericit. Dansa şi le arăta colegilor cinci degete: 5+5+5+15.

Avea 15 goluri, cea mai bună performanţă într-un sezon de Ligă. În minutul 90, portughezul a mai înscris o dată. Recordul era de 16 goluri. Şi mai are un meci. Finala din 24 mai, de la Lisabona.

Xabi Alonso ratează finala
În minutul 38, cînd Real avea deja 3-0 şi era sută la sută sigură de calificare, Xabi Alonso a pierdut finala. Un atac prin alunecare la Schweinsteiger şi arbitrul Proenca i-a dat "galbenul" care îi interzice ultimul act al Ligii. "Avertismentul a fost exagerat. Şi mai nedrept mi se pare însă această regulă. Ar fi trebuit să se anuleze cartonaşele înaintea finalei".Declarația pe proprie răspundere. Ce verifică, de fapt, polițiștii. Ce se întâmplă dacă ești nesincer

Libertatea

Comentarii (1)

whitecollar  •  01 Mai 2014, 18:25

dom' jum'ate, sa inteleg ca ai devenit fan real madrid dupa cei 5-6 ani in care te gudurai cu niculescu si cu botezatu' la fiecare gangurire a lui missi?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1