INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - CHELSEA 2-1

VIDEO Revolta matadorului » Cavani a erupt de pe bancă pentru a le aduce francezilor victoria cu Chelsea, 2-1

Edinson Cavani (dreapta) strecoară mingea pe sub Courtois în poarta lui Chelsea // FOTO Reuters
Edinson Cavani (dreapta) strecoară mingea pe sub Courtois în poarta lui Chelsea // FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2016 00:00

Guus Hiddink părea obsedat de un lucru la final: "PSG e o echipă foarte bine construită. Pînă și de pe bancă vin jucători de clasă. Le invidiez rezervele".

Managerul lui Chelsea se referea la Pastore, dar mai ales la Edinson Cavani.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Introdus cu un sfert de oră înaintea fluierului final, atacantul uruguayan de 29 de ani le-a dat lovitura de grație albaștrilor patru minute mai tîrziu: 2-1. Cu toată forța și furia unei vedete ce nu suportă calvarul băncii mai ales într-un meci cu mare miză.

Victima preferată

Cavani parcă are o plăcere în a-i înscrie goluri lui Chelsea. A făcut-o în 2012, când era la Napoli, iar sezonul trecut a scos-o din competiție tot în "optimi": gol în remiza de la Paris (1-1), urmat de un 2-2 în returul de pe Stamford Bridge.

Nemulțumit că în ultimul timp e mai mult rezervă, uruguayanul vrea să părăsească Parisul la vară. Iar cel mai mult și-l dorește tocmai Chelsea. După principiul "dacă nu-l poți anihila, cumpără-l!".

Explozie Mikel!

Obi Mikel a pus umărul marți la înscrierea a două goluri. Primul în proprie poartă, când a deviat "directa" lui Ibrahimovici, apoi în cea bună, cînd a egalat pentru Chelsea, în prelungirile primei reprize. Interesant, mijlocașul nigerian nu marcase niciodată în precedentele 56 de apariții în Ligă!

Totuși, Mikel a fost criticat dur de Rio Ferdinand. Fostul internațional englez devenit comentator la BT Sport i-a reproșat că s-a întors în zid și mingea deviată de el l-a păcălit pe Courtois la golul de 1-0: "Tot vestiarul ar trebui să fie împotriva lui acum".

"Cavani? Noi, antrenorii, suntem aici pentru a le da încredere jucătorilor"
Laurent Blanc, manager PSG

3 golurii-a dat Cavani lui Chelsea, toate în faza "optimilor" Ligii. Două în tricoul lui PSG, unul în 2012, cînd era la Napoli

15 reușite are uruguayanul în acest sezon, în toate competițiile, și 71 în total pentru campioana Hexagonului

PSG - Chelsea 2-1

(Ibrahimovici 39, Cavani 78 - Mikel 45+1)

PSG: Trapp - Marquinhos, Thiago Silva , David Luiz, Maxwell - T. Motta - Verratti (81 Rabiot), Matuidi (81 Pastore) - Di Maria, Ibrahimovic, Lucas Moura (74 Cavani). Antrenor: L. Blanc

CHELSEA: Courtois - Azpilicueta, Cahill, Ivanovici, Baba - Fabregas, Mikel - Willian, Hazard (71 Oscar), Pedro - Diego Costa. Antrenor: G. Hiddink

A arbitrat Velasco Carballo (Spania)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează