INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - DORTMUND 2-1

VIDEO Scufundaţi în Infern » Vicecampioana Europei, Dortmund, n-a rezistat pe San Paolo, scor 1-2 cu Napoli

Weidenfeller, portarul lui BVB, priveşte disperat cum mingea se duce teleghidată spre plasă. Higuain (albastru) deschide scorul // Foto: Reuters
Weidenfeller, portarul lui BVB, priveşte disperat cum mingea se duce teleghidată spre plasă. Higuain (albastru) deschide scorul // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 02:20

Napoletanii au făcut un meci foarte bun, dar au şi avut şansa unui adversar care aseară şi-a făcut harakiri. La pauză, nemţii nu-l mai aveau pe Klopp pe bancă şi erau în inferioritate.

Fără antrenorul Jurgen Klopp, eliminat din propria-i vină (30). Fără fundaşul central Mats Hummels, accidentat (45). Şi în "zece" tot din finalul primei reprize, cînd portarul Weidenfeller a văzut "roşu" la un henţ în afara careului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După deschiderea scorului, Higuain (29), din centrarea lui Zuniga, Borussia Dortmund parcă şi-a pierdut capul. Iar Napoli s-a trezit într-o situaţie la care nici n-ar fi îndrăznit să viseze: în avantaj la pauză şi pe tabelă, şi numeric, şi în tribune, unde fanii alb-albaştrilor au creat un adevărat infern.

Glonţ la vinclu
Un infern a fost şi pe gazon în partea secundă. Deşi răniţi de moarte, vicecampionii Europei s-au străduit şi au reuşit pe alocuri să ţină pasul cu napoletanii. Dar nu pentru multă vreme.

Insigne, extrema de buzunar a lui Rafa Benitez, a executat perfect o "directă" şi balonul s-a dus glonţ la vinclu: 2-0. Meciul părea jucat, dar nemţii sînt nemţi. Nu se dau bătuţi cu una, cu două.

Aubameyang a trimis în "transversală", pentru ca, în minutul 86, tocmai Zuniga să încingă finalul: autogol, 1-2. Iar dacă Reina nu intervenea excelent la "directa" lui Reus, se putea încheia chiar remiză!

Klopp, la TV, în vestiar
La reuşita lui Higuain, de 1-0, Klopp mai să-l înghită pe arbitrul de rezervă. Şi s-a răstit inclusiv la omologul Benitez. Antrenorul Dortmundului era furios că acesta nu-i permisese lui Subotici, îngrijit pe margine, să reintre la timp. Însă n-avea dreptate. Faza golului l-a prins pe sîrb chiar în careu, dar spectator. Klopp a fost eliminat prompt de Proenca şi a văzut restul partidei din vestiar.

14-13 a fost raportul şuturilor la poartă în favoarea lui Napoli, 9-8 cadrate
14 faulturi a comis aseară fiecare dintre combatante în 90 de minute de joc

56 la sută a avut Napoli posesie în confruntarea cu Borussia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
d_3amon
d_3amon  •  19 Septembrie 2013, 09:12

au prins o seara in care tot ce putea sa mearga prost a mers. si asa a fost bara lui aubameyang , lovitra libera a lui reus din final si meciul se putea termina egal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează