INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B

VIDEO Stop fotbal. A venit furtuna! » Galatasaray - Juventus a fost abandonat din cauza ninsorii abundente. Meciul se reia azi, de la 15:00

Vidal aproape că nu se mai vede din cauza zăpezii
Vidal aproape că nu se mai vede din cauza zăpezii

Articol de - Publicat miercuri, 11 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 decembrie 2013 12:04

Restul meciului se va disputa astăzi, de la 15:00, ora Bucureştiului, dacă vremea o va permite, sau la o dată ce va fi stabilită de UEFA.

În lupta pentru un loc în "optimi", Galata şi Juventus au fost învinse de... zăpadă! După 20 de minute şi o ocazie mare irosită de Llorente (16), peste "Ali Sami Yen" a început să ningă abundent. Aşa de tare că la un moment dat nu se mai vedea nimic din marcajele terenului.

Vezi AICI video!

Pedro Proenca a trimis echipele la cabine (31) şi a anunţat o pauză de 20 de minute, pentru curăţarea terenului. Degeaba. Cu toate eforturile organizatorilor, nu s-a mai putut juca. Iar la mai bine de jumătate de oră de la întrerupere, Proenca şi observatorul UEFA au decis abandonarea partidei.

Potrivit articolului 11.04 din regulamentul competiţiei, cele 59 de minute rămase se vor disputa azi, de la 15:00, ora Bucureştiului, dacă vremea o va permite, sau la o dată ce va fi stabilită ulterior de forul continental.

Al treilea black-out!
În istoria meciurilor Galatasaray - Juve din Ligă, acesta e al treilea cu probleme:
- 1998: partidă amînată o săptămînă din cauza manifestărilor de la Istanbul provocate de arestarea teroristului Ocalan în Italia. Rezultat: 1-1 (La Galata jucau Hagi şi Popescu)
- 2003: joc amînat o săptămînă şi disputat apoi la Dortmund, din cauza atentatelor teroriste de la Istanbul. Rezultat: 2-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danieb
danieb  •  11 Decembrie 2013, 12:38

Evident ca nu va mai fi transmis de TVR, nu?

cerebralu
cerebralu  •  11 Decembrie 2013, 09:44

forza Juve

Vezi toate comentariile (2)
Comentează