INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI

VIDEO » Tottenham şi Schalke merg în sferturile Ligii!

Pato priveste dezamăgit bucuria londonezilor de la Tottenham +13   FOTO
Pato priveste dezamăgit bucuria londonezilor de la Tottenham

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 martie 2011 09:36

Trupa lui Redknapp s-a calificat italieneşte, conservînd aseară avantajul minim asigurat la Milano. După 49 de ani, londonezii ajung iar în "sferturi"!

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI TOTTENHAM-MILAN 0-0

AC Milan nu a scăpat de coşmarul englez şi ratează a patra oară la rînd accesul în "sferturile" Ligii. Acolo ajunge însă, după 49 de ani, Tottenham, care i-a dat şah etern (0-0), pe "White Hart Lane".

Ca şi-n tur, Redknapp a pornit fără "racheta" Bale. Galezul, refăcut, era păstrat pe bancă. Numai că Tottenham n-a repetat partitura de pe "San Siro". Milan trebuia să înscrie ca să spere la calificare şi a preluat controlul, cu 57% posesie după jumătate de ceas. Gomes a început să aibă, dar şi să dea emoţii. Noroc că l-a salvat Gallas, ce a scos de pe linia porţii la reluarea lui Robinho (26)! Portarul brazilian a fost atent apoi la diagonala trimisă de Pato. Londonezii au replicat steril, cu mingi înalte către Crouch şi şuturile inocente ale lui Van der Vaart. Aşa că 0-0 la pauză nu suna chiar deloc rău.

Luptă cu morile de vînt
Actul doi e mai animat, mai deschis.Iar Tottenham, mai periculoasă. Crouch s-a uluit în careul mic, pasînd cu capul în loc să finalizeze. Milan a bătut în retragere, izolîndu-l şi mai mult pe fantomaticul Ibrahimovici. Fortul londonez, unde Spurs luase două goluri în acest sezon continental, rezista fără probleme. Pato era să-l spargă, dar a ţintit plasa laterală. Spaţiul şi timpul se îngustau tot mai mult, iar "rossonerii" n-au mai găsit drumul spre prelungiri. Italienii se mai agaţă în Europa doar cu Inter!

SCHALKE – VALENCIA 3-1 (în tur 1-1)

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI SCHALKE-VALENCIA 3-1

Şi-au salvat antrenorul
Felix Magath, tehnicianul lui Schalke, poate zîmbi. A scăpat de concediere deocamdată. Valencia a condus şi acum (gol Ricardo Costa), ca şi în tur, dar albaştrii n-au cedat. Farfan a egalat, dintr-o lovitură liberă superbă, apoi Gavranovici, un elveţian de 21 de ani, a marcat: bară-bară-gol. La al 140-lea său meci în Ligă, record absolut, Raul n-a înscris, însă Schalke a supravieţuit ocaziilor mari ale oaspeţilor din repriza secundă, iar Farfan a risipit emoţiile: 3-1.Tottenham şi Schalke merg mai departe în sferturile Ligii Campionilor, alături de Şahtior şi Barcelona, calificate aseară!
VEZI REZUMATUL PARTIDEI ŞAHTIOR - AS ROMA 3-0!
VEZI REZUMATUL PARTIDEI FC BARCELONA - ARSENAL 3-1!

Săptămăna viitoare se dispută partidele:

15 martie Bayern Munchen - Inter Milan (1-0 n tur)
15 martie Manchester United - Olympique Marseille (0-0 în tur)

16 martie Chelsea - FC Copenhaga (0-2 în tur)
16 martie Real Madrid - Lyon (1-1 în tur)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
imperator
imperator  •  10 Martie 2011, 02:05

BRAVO SCHALKE........ mai departe acum, sa-i facem KAPUT pe don Quijotzi..

imperator
imperator  •  10 Martie 2011, 01:02
Postat de calin24bn pe 09 Martie 2011, 21:49

tin cu totenham si valencia :x !

si io cu sorta..

imperator
imperator  •  10 Martie 2011, 00:59

BRAVO SCHALKE !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează