INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLAY-OFF

VIDEO Uluitor! Ce făcea Balotelli pe marginea terenului în timp ce echipa lui primea gol de la Napoli în play-off-ul Ligii Campionilor

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 10:14

SuperMario a fost fluierat la schimbare de fani și criticat de antrenor pentru evoluția slabă. În timp ce Callejon deschidea scorul, imediat după pauză, Balo ieșise pe margine să-și acopere bijuteria.

Napoli s-a distrat pe Coasta de Azur, scor 2-0, repetând demonstrația de forță din tur, când se impusese cu același scor. Nice a așteptat mult de la Mario Balotelli, dar capriciosul atacant a făcut-o iar lată.

VIDEO

Dacă pe San Paolo a lipsit fizic, marți seară n-a fost decât cu numele. Alintat la început de fani, cu un cântec special, SuperMario a sfârșit lamentabil. Fluierat în clipele schimbării din minutul 77 și criticat după meci de Favre, care nu a uitat ce făcea italianul la primul gol.

"Total insuficient"

Balo fusese trimis la margine de "central", din cauza brățării de la mâna dreaptă. În timp ce Hamsik îi centra lui Callejon pentru 0-1, vârful lui Nice se certa cu arbitrul de rezervă, nemulțumit fiind că trebuia să-și pună o altă fașă care să-i acopere bijuteria, sub privirile consternate ale antrenorului. Era minutul 48, abia revenise de la vestiare!

"Prestația lui Balotelli? Prefer să evit acest subiect. Ceea ce a jucat e total insuficient, trebuie să facă mai mult", s-a plâns Favre. Spectatori neplătitori au fost însă și colegii lui la recitalul trupei lui Sarri. Strălucitori din nou, prin presingul ucigător, combinațiile hipnotizante, viteza de TGV și tehnica de bijutieri.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează