INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - MANCHESTER UNITED 1-1

VIDEO Ziua lui CR 7. Nu a Realului » Ronaldo a onorat aşteptările, dar remiza le lasă puţine şanse madrilenilor

Evra e bătut, portarul De Gea privește la spectacolul aerian oferit de Cristiano. Va fi 1-1
Evra e bătut, portarul De Gea privește la spectacolul aerian oferit de Cristiano. Va fi 1-1

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 23:48

Portughezul a început timid împotriva foştilor coechipieri de la United, însă golul din minutul 20 l-a descătuşat. Şi dacă n-a mai marcat e vina portarului De Gea, care a făcut minuni.

"Es tu dia!", E ziua ta!, a fost mesajul cotidianului Marca pentru Cristiano Ronaldo. Numai că împotriva lui Man. United, cea de la care Real l-a luat în 2009, cu fabuloasa sumă de 94 de milioane de euro, primele şarje le-au aparţinut lui Khedira, Di Maria şi Coentrao (bară).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nepoliticosul Welbeck
Neaşteptat de reţinut în debut, CR 7 avea să regrete implicarea minimă în minutul 20. Atunci cînd puştiul lui Sir Alex Ferguson, Welbeck, a uitat bunele maniere şi a îngheţat Bernabeul cu o lovitură de cap ce i-a lăsat spectatori pe Torrres şi pe Varane: 0-1!
Ireal

Realul şi-a reluat asaltul la poarta lui De Gea, iar Ronaldo a ieşit şi el de la cutie. În sfîrşit! Mai întîi cu un şut "de control", apoi, letal! Di Maria a profitat de "bulevardul" de pe flancul drept al apărării lui United, i-a înălţat mingea în careu şi portughezul s-a înălţat ireal, reluînd cu capul: 1-1. Pînă la pauză, fiecare dintre combatante mai putea marca măcar cîte o dată. Dar Welbeck şi Rooney, de-o parte, Ozil şi Cristiano, de cealaltă, n-au făcut decît să-i remarce pe portari.

La foc automat
Madridului i-a fost clar că remiza n-o ajută în perspectiva returului din 5 martie. Iar după reluare a pus şi mai multă presiune pe United. Cristiano, Di Maria şi Coentrao au transformat suprafaţa de pedeapsă a oaspeţilor într-un adevărat poligon, Mourinho l-a trimis în ajutor şi pe Higuain, numai că portarul De Gea a rezistat eroic. Englezii au răspuns şi ei, prin Van Persie şi Giggs. Fără succes. Şi calificarea se va decide pe Old Trafford.

200 de milioane de telespectatori au urmărit aseară live meciul Real - Man. United

500 de reprezentanţi mass-media au fost acreditaţi pe Bernabeu. Partida a fost transmisă de 40 de televiziuni şi 16 posturi radio

REAL MADRID - MAN. UNITED 1-1
(Cr. Ronaldo 30 - Welbeck 20)

REAL: Diego Lopez - Arbeloa, S. Ramos, Varane, Coentrao - Xabi Alonso (84 Pepe), Khedira - Ozil, Di Maria (75 Modrici), Cr. Ronaldo - Benzema (60 Higuain). Antr. J. Mourinho

UNITED: De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Welbeck (73 Valencia), Jones, Carrick, Kagawa (64 Kagawa) - Rooney (84 Anderson) - Van Persie. Antr. A. Ferguson

A arbitrat Felix Brych (Germania)
Returul se va juca pe 5 martie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
rsalexander
rsalexander  •  14 Februarie 2013, 22:03
Postat de skynick pe 14 Februarie 2013, 21:47

Probabil te satisfaci in oglinda, atat de plin de tine esti. Nu esti la locul tau, nota 2! Stai jos!

Nu e nimic gresit cu ceea ce ai de spus, decat daca insisti sa o spui, asa ca te rog, mai bine taci, ok?

skynick
skynick  •  14 Februarie 2013, 21:47
Postat de rsalexander pe 14 Februarie 2013, 19:34

Nu a vorbit nimeni de Barcelona si de Messi. Bine, nimeni inafara de cativa fani Real obsedati de tot ce tine de Barca.. :))

Probabil te satisfaci in oglinda, atat de plin de tine esti. Nu esti la locul tau, nota 2! Stai jos!

rsalexander
rsalexander  •  14 Februarie 2013, 19:34
Postat de skynick pe 14 Februarie 2013, 18:46

Inteligenta ta se arata la fata doar 90 de minute pe zi? Sau doar de atat esti in stare? Scrie ceva in articol de piticul atomic sau am uitat sa citesc? Mai lipseste comentatorul sef, si anume xstream, din grupul celor ce au meci alta data. Ai uitat? Barcelona este castigatoare a Ligii Campionilor si anul asta! Nu conteaza altceva. Messi a dat 92 de goluri si Andrei Niculescu e fan al celui mai bun fotbal din toate timpurile, deci trofeul se acorda cu unanimitate de voturi. Aaa, stai... Nici nu s-a votat. Aici nu e vorba de Barcelona, fa prezenta la alte stiri. Nu esti student la cursul asta. Esti liber.

Nu a vorbit nimeni de Barcelona si de Messi. Bine, nimeni inafara de cativa fani Real obsedati de tot ce tine de Barca.. :))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează