INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL - APOEL 1-0

Viitorul - APOEL 1-0 » Reverența lui Hagi în fața lui Cristi Ganea: "Eu n-am dat un asemenea gol în toată cariera". VIDEO cu superba reușită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 23:09

Gică Hagi s-a arătat extrem de mulțumit de prestația jucătorilor săi în victoria cu APOEL Nicosia, 1-0, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. "Regele" a folosit cuvinte mari când s-a referit la reușita fundașului stânga Cristi Ganea (25 de ani). 

"Suntem fericiți că am câștigat! Învățăm din fiecare experiență. În majoritatea timpului am făcut tot ce am gândit. Scorul putea fi mai mare. Sperăm să facem față acum în Cipru. Ei au jucători care au jucat la Chelsea sau în campionatul Germaniei. Portarul lor vine din Olanda. E bine că noi am făcut față meciului cu stilul nostru.

Noi nu aveam cum să fim favoriți în această seară, dar am făcut față. Sunt fericit pentru jucătorii mei. Dar atenție! Acum jucăm în Cipru și acolo sunt suporterii extraordinari.

Eu n-am dat gol cum a dat Ganea. El a crescut mult, crește în fiecare zi. E profesionist, are talent!", a declarat Hagi la TVR 1.

 

FC Viitorul Constanța a învins echipa cipriotă Apoel Nicosia cu 1-0, după golul înscris de Cristi Ganea, în min. 75. Meciul a fost difuzat de TVR 1. http://bit.ly/2tZTVqj

Posted by StirileTVR on Wednesday, 26 July 2017

...despre transferul lui Florinel Coman: "Nu știu dacă Florinel Coman va pleca la Benfica. Vom vedea! Noi acum avem un meci foarte greu. Dacă nu-l vând, oricum bugetul e făcut pe anul ăsta. Nu falimentăm!".

"Rar mi-a fost dat să văd un portar așa de bun cum a fost cel al lui APOEL. Ei îl au și pe Pardo care e la fel de bun. Eu m-am născut ca să câștig!" Gică Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
nic_bv
nic_bv  •  27 Iulie 2017, 10:17

Băi sportivilor de fotoliu, cu voi nicicum nu e bine: dacă Hagi zicea că a dat şi el goluri d-astea, se dădea mare. Dacă zice că nu a dat, vrea să "umfle" valoarea jucătorilor. Ce naiba, de unde atâta ură pe voi pentru omul ăsta? Cum-necum, a făcut un experiment, unul reuşit. A măturat pe jos cu fotbalul românesc, acum scoate capul în Europa şi nu o face rău deloc. Succes Gică, mergi pe drumul tău! Nu privi stânga-dreapta, doar înainte!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Iulie 2017, 08:49

Simt nevoia sa sar eu in apararea fotbalistului Hagi daca antrenorul Hagi ii subestimeaza astfel realizarile. A dat astfel de goluri in cariera, chiar mai spectaculoase si a facut-o de suficient de multe ori pentru a nu considera realizarile acestea ca simple intamplari.

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Iulie 2017, 07:28

Ganea asta parca a mai dat un gol asemanator.In prima etapa.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează