INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - MARSEILLE 2-0

Vrea doar mînecă scurtă » Flamini l-a scos din sărite pe Wenger

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 noiembrie 2013 10:17

Francezul şi-a tăiat tricoul înaintea meciului motivînd că aşa-i place lui să joace


Jucătorii lui Arsenal au îmbrăcat marţi, la 2-0 cu Marseille, tricourile "de vreme rece". Cele cu mîneci lungi. Doar Mathieu Flamini a făcut excepţie. La vestiar, cînd i s-a înmînat echipamentul, francezul s-a visat croitor, a scos foarfeca şi le-a tăiat de la cot!

Managerul Wenger a remarcat "ajustarea", iar la final a luat foc: "Jucătorii trebuie să poarte mîneci de aceeaşi lungime ca şi căpitanul echipei, adică Mertesacker. E o tradiţie la Arsenal şi vă asigur că voi lua măsuri". Replica lui Flamini: "O să joc în continuare cu mîneci scurte, aşa îmi place!".

Arsenal a învins cu 2-0 pe OM, în penultimul meci al grupei F. Trupa lui Wenger conduce grupa, avînd 12 puncte, cu 3 mai mult decît Borussia Dortmund şi Napoli.


„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
rayofra
rayofra  •  28 Noiembrie 2013, 17:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu e vorba de disciplina aici. daca omul se simte bine in maneca scurta..lasa-l sa joace. e stupid sa ai reguli din astea. Auzi "traditie"..ma lasi!?

kossu
kossu  •  28 Noiembrie 2013, 12:42

Ce probleme existențiale au ăștia de la Arsenal! :) Oare le controlează Wenger și suspensoarele să fie la aceeași dimensiune sau acolo se mai admit și mici excepții? :)

alexzece
alexzece  •  28 Noiembrie 2013, 12:08

Astea-s idiotenii.Daca omului asa ii place?Asta sa fie marele deranj,ca nu joaca cnv in maneca lunga.Geez...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close