INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - ARSENAL 3-1 (4-3 AGG.)

Wenger: "Nu pot înţelege eliminarea lui Van Persie. Arbitrul a ucis meciul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 martie 2011 11:38

Managerul grupării Arsenal Londra, Arsene Wenger, a criticat dur arbitrajul elveţianului Massimo Busacca la meciul cu FC Barcelona, scor 3-1, din Liga Campionilor, apreciind că nu poate înţelege eliminarea olandezului Robin van Persie, informează Mediafax.

Van Persie a fost eliminat în minutul 56, el primind al doilea galben deoarece a lovit balonul după fluierul lui Massimo Busacca.

"Sînt două feluri de oameni care pot fi supăraţi în această seară: cei care ţin cu Arsenal şi cei care iubesc fotbalul. Este dificil să înţeleg comportamentul lui. Cum a putut face aşa ceva la un meci atât de promiţător şi interesant?

Am pierdut în faţa unei bune echipe a Barcelonei, felicitări, dar avem multe regrete, nu ne aşteptam să pierdem aşa. Sînt dezamăgit pentru oamenii care s-au uitat la meci. Când joci fotbal la un anumit nivel nu poţi înţelege această decizie. M-am plîns observatorului UEFA.

Dacă ar fi fost pentru un fault urît aş fi înţeles, însă...Aţi auzit ce zgomot era...Chiar şi dacă van Persie ar fi auzit fluierul, tot nu aş fi înţeles această decizie.

Evident că suporterii Barcei şi ziarele spaniole o vor înţelege însă cei care se pricep la fotbal nu o vor accepta niciodată. Arbitrul a ucis meciul. Jucătorii mei au dat totul, au făcut un meci remarcabil", a declarat Wenger.

Arsenal a fost eliminată, marţi seară, din Liga Campionilor, după ce a pierdut, scor 1-3, cu FC Barcelona, în manşa retur a optimilor competiţiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vipdanciu
vipdanciu  •  09 Martie 2011, 19:50

Chiar şi dacă van Persie ar fi auzit fluierul, tot nu aş fi înţeles această decizie.....adica el vroia sa zica ca bussaca trebuia sa treaca peste regulament si sa nu il elimine..iubitorii de fotbal au iubit o singura echipa aseara: barcelona..fara nici un sut p poarta nu ai voie sa te califici

bogdan1407
bogdan1407  •  09 Martie 2011, 16:26

normal..asa si trebuia. cand nu poate barcelona e impinsa sau trasa:-J..asta e polita fifa..uefa. barcelona face mai multi bani dak se califica mai departe decat arsenal, ca normal, toti suzetarii tin cu barcelona ca si in romania cu steaua.

fibra
fibra  •  09 Martie 2011, 13:51

Wenger un mare antrenor care descopera talente si a creeat un Arsenal incintator. Ce nu inteleg eu ,cum de nu au tras nici un sut spre poarta? Nu te poti califica astfel,totusi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează