INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL LONDRA - FC BARCELONA 2-1

Wilshere nu a îndrăznit să-i ceară tricoul lui Messi. Fabregas a făcut pe intermediarul :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 23:15

Jack Wilshere s-a ales cu două suveniruri de lux după meciul cu FC Barcelona, din Liga Campionilor, cîştigat de Arsenal cu 2-1: tricourile lui Lionel Messi şi Xavi Hernandez.

Mîndru de "achiziţiile" sale, Wilshere a postat o poză pe Twitter, alături de tatăl său, cu cele două tricouri.

Căpitanul "tunarilor", Cesc Fabregas, a dezvăluit pe contul său de Twitter că Wilshere l-a rugat să-l însoţească în vestiarul catalanilor pentru a vorbi cu argentinianul

Puştiul de 19 ani al lui Arsenal a fost desemnat omul meciului în partida cu Barcelona, dar n-a îndrăznit să meargă singur să îl roage pe Messi să-i dea tricoul.
Fabregas a scris pe Twitter: "Nu-mi vine să cred că a fost nevoie să merg eu să-i cer tricoul lui Messi pentru tine. Erai aşa speriat. Ai fost OMUL MECIULUI, aşa că data viitoare te rog să te descurci singur!".

Wilshere nu a întîrziat să răspundă: "Cesc, tu eşti căpitanul, trebuie să ai grijă de jucătorii tăi. Oricum, merci pentru ajutor. Data viitoare o să mă duc să-i cer tricoul prietenului tău Iniesta"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
danutz1
danutz1  •  23 Februarie 2011, 09:13

://concurs.gsp.ro/danutz1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează