INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Zece lucruri de urmărit în seara aceasta în UCL!

Higuain se află într-o formă de zile mari
Higuain se află într-o formă de zile mari

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 18:31

GSP îţi prezintă cîteva dintre cele mai interesante lucruri de urmărit în etapa a III-a din grupele Champions League! Marcatori care încearcă să îşi întregească palmaresul, echipe care sfidează istoria.

1. Napoli nu a făcut niciodată egal acasă împotriva unei echipe germane. Echipa napoletană are 3 victorii şi 3 înfrîngeri. Vom vedea astăzi primul egal?

2. Higuain a reuşit două hattrick-uri în ultimele două meciuri şi are cota 3.50 pentru a marca şi în seara asta. Va reuşi?

3. ŢSKA a primit gol în fiecare dintre ultimele 10 partide disputate acasă în Champions League. Va reuşi Gabulov să închidă azi poarta în faţa turcilor de la Trabzonspor?

4. În ultimii şase ani, Real Madrid şi Olympique Lyon s-au întîlnit de patru ori în Liga Campionilor. Francezii se pot mîndri cu un bilanţ mai bun, cîştigînd 3 meciuri şi cedînd unul singur. Alte patru meciuri s-au terminat la egalitate. Ce se va întîmpla în seara asta?

5. Basel se prezintă la meciul cu Benfica cu un antrenor nou, Heiko Vogel. Predcesorul său obţinuse patru puncte în două meciuri. Va reuşi Vogel mai mult decît primul?

6. Real Madrid şi Manchester United au cele mai mici cote pentru victorie. 1.20, respectiv 1.22. Vor reuşi să se impună amîndouă?

7. Inter a primit 22 de goluri în ultimele 10 meciuri din Liga Campionilor. În schimb, Lille a pierdut un singur meci din cele 25 de partide jucate acasă în toate competiţiile. Va reuşi trupa lui Chivu să se impună pe terenul francezilor?

8. Basel a primit penalty-uri în ambele meciuri jucate pînă acum în grupe. Ambele lovituri de pedeapsă au fost obţinute de Marco Streller. Vor primi elveţienii penalty şi în meciul cu Benfica?

9. Benzema nu a avut milă faţă de fosta lui echipă şi a marcat de fiecare dată în ultimele două meciuri în poarta lui Lyon. Va înscrie şi în seara asta?

10. Cîte goluri va înscrie Rooney în poarta lui Grahovac? :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
solid
solid  •  18 Octombrie 2011, 19:57

Are deja trei hattrick`uri , doua la real si unul la nationala .. Deci in ultimele trei meciuri jucate de el a marcat 9 goluri.

xstream
xstream  •  18 Octombrie 2011, 19:33

A 10 a e mortala :))

cristiano9ron
cristiano9ron  •  18 Octombrie 2011, 19:08

Higuain v'a marca sigur, dar sa faca al 3 lea hattrick.... mi'e greu sa cred :|

Vezi toate comentariile (5)
Comentează