INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - TOTTENHAM 1-1

Zidane după Real - Tottenham: "Nu sunt preocupat! Mergem să câștigăm pe Wembley"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 10:38

Real Madrid, campioana Europei, a terminat la egalitate cu Tottenham, 1-1, după un meci extrem de spectaculos, în etapa a treia a fazei grupelor UEFA Champions League.

După meci, Zinedine Zidane, antrenorul lui Real, a vorbit despre jocul echipei sale, despre jucătorii săi și despre returul care va avea loc pe Wembley.

"Am jucat împotriva unei echipe mari. Și jucătorii de la Tottenham au jucat bine. Am fi putut marca mai multe goluri, dar la fel și ei. E un rezultat normal. A fost un meci bun.

Nu sunt preocupat. Este supărător pentru jucători, pentru că ei aleargă și luptă. Tottenham nu m-a surprins cu nimic. Noi încercăm să avem cât mai multe ocazii de gol. Lipsa golului este frustrantă pentru jucători. Au dat tot ce au mai bun.
Acum urmează meciul de la Londra. Trebuie să încercăm să câștigăm pe Wembley.

Cei de la Tottenham au marcat chiar când jucam cel mai bine. Asta e greu de acceptat. Trebuie să ne gândim la meciul următor. Va fi altă finală a grupei", a spus Zidane potrivit presei din Spania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
anticircotas
anticircotas  •  18 Octombrie 2017, 17:59

@taunul Când ai mai spus-o? Înainte de prima UCL câştigată de Real cu Zidane antrenor sau înainte de a doua consecutivă (unicat), cu acelaşi antrenor slab? Fii mai explicit, te rog şi luminează-ne pe noi, cei care nu ştim atâta fotbal cât tine...

taunul.
taunul.  •  18 Octombrie 2017, 13:09

Am mai spus o: Zidane nu e antrenor de Real. El este veriga slaba a clubului. Real are un lot fabulos, o conducere, presedinte, management de super clasa. Si nu in ultimul rand pe Ronaldo. Lor li se datoreaza trofeele cucerite. Anul asta, insa nu mai merge. Cu Zidane pe banca, Real adio titlu, cupa, UCL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close